Kék hírek, bulvár

2017.05.05. 09:41

Drogfogás Böhönyén! Termesztették és árulták is a marihuánát

Hétmillió forintot, 46 tő cannabist és 3,5 kiló kábítószergyanús növényi származékot találtak a rendőrök egy böhönyei házkutatás során. A drogügyletben négy férfi érintett, ketten termesztették a többiek pedig értékesítették az illegális árut.

Sonline

Négy férfi került rendőrkézre, mert marihuánát termesztettek és értékesítettek Böhönyén. Sz. András 36 éves vései és K. Attila 44 éves böhönyei lakosok ellen kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint Cs. Zoltán 38 éves tapsonyi és F. Balázs 31 éves böhönyei lakosok ellen kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.


Sz. András 2016 májusában megegyezett F. Balázzsal, hogy közösen cannabist termesztenek, továbbá megállapodott Cs. Zoltánnal, hogy a böhönyei erdőben kijelölt területen a palántákat felügyeli és őrzi. A megtermesztett növényeket F Balázs egy böhönyei ingatlan pincéjében tárolta, valamint a padláson a leveleket szárította. A férfiak a marihuánát személyesen és egy közeli benzinkúton értékesítették.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A pince tele volt az illegális növénnyel.
[/caption]

A házkutatás során összesen 46 tő cannabist, 3,5 kiló kábítószergyanús növényi származékot, gáz- és riasztófegyvert, valamint a termesztéshez szükséges eszközöket találtak, továbbá hétmillió forint készpénzt is lefoglaltak.
A kábítószer terjesztésével gyanúsítható két férfit és F. Balázst őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Cs. Zoltán pedig szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!