16°
21°
10°

Önálló termék a naturizmus

Első alkalommal vettek részt a ruhátlan napozás, strandolás haza szerelmesei utazási börzén. A budapesti Utazás Kiállításon való megjelenést az elmúlt évben öt hazai naturista szervezet által alapított Naturisták Magyarországi Szövetsége (Namasz) koordinálta.

A rendezvényen való részvétellel a magyarországi naturizmus hazai és külföldi népszerűsítését célozták meg. Önálló termékként is jelen kívánnak lenni a magyar turizmus palettáján, ezért saját standon kínálták szabadidős és sportrendezvényeiket, túráikat, ajánlották kulturált strandjaikat.

Sándor János, a Namasz elnöke pozitívnak értékelte a kiállítás tapasztalatait a rendezvény zárónapján. Mint mondta: egyértelművé vált számukra, hogy a jövőben minden ilyen lehetőséget ki kell használjanak. Szükséges, hogy megmutassák magunkat a világnak, hisz rengeteg olyan emberrel találkoztak a három nap alatt, aki nem is hallott még a kulturált magyarországi naturista helyekről.

A pozitív érdeklődésre alapozva úgy gondolják, hogy a kiállításon való megjelenésből adódóan sok új vendégre számíthatnak már ebben a szezonban is – mondta el az elnök, aki szerint a sok érdeklődővel történt beszélgetések azt igazolják, hogy nem is vagyunk annyira prűd ország, mint ezt sokan gondolnák. 

Legolvasottabb

1
Agyonvágott kilenc elefántot
2
Halálos baleset: fának csapódott egy autó Segesdnél
3
Rejtélyes haláleset egy verekedés után, a rendőrség nyomoz
4
Jön az E-vény, de nem lesz, aki kiadja az orvosságot
5
Bezárják a Kaáli Intézetet – lombikbébiprogram kérdőjelekkel
16°
21°
10°
Közepesen felhős
V
21°
10°
H
23°
11°
K
21°
11°
Sz
23°
12°
Labdarúgó NB III. Nyugati csoport – előzetes
Klein Péter
A Videoton II. lesz a Kaposvári Rákóczi ellenfele
vitorlázás / 8 perce
Litkeyék nyerték a Soling-világbajnokságot
A Litkey Farkas vezette csapat nyerte a vitorlázók Soling-világbajnokságát a hollandiai Muidenben.
Gyász
"Múlhatnak napok, évek Nincs pillanat, hogy ne fájna szívünk értetek." Fájó szívvel emlékezünk ENDRÉDI JÁNOSNÉ és ENDRÉDI JÁNOS halálának 5. és BARABÁS JÓZSEFNÉ halálának 2. évfordulóján. Szerettei
"Ha én elmegyek, mielőtt ti mennétek, akkor ne szakajtsatok virágot, ne véssetek kőbe.. Ehelyett legyetek önmagatok, ahogyan én ismertelek titeket." (Joyce Grenfell) Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PAP FERENC a kaposvári Kórház volt gépkocsivezetője 84 éves korában elhunyt. Temetése szeptember 26-án, kedden 11 órakor lesz a kaposvári Keleti temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család
Háború / 1 órája
Kézigránátot találtak Marcaliban!
KIss Kálmán
Még nagyobb baj jöhet / 1 órája
Gátszakadás fenyeget, tízezreket kellene evakuálni Puerto Ricón
Ctrl+C / 2 órája
Informatikusok és programozók ezrei hiányoznak a munkaerőpiacról
Gyeszát Zsolt
Labdarúgó NB II. – előzetes / 2 órája
Horváth Károly ellenfélként érkezik Siófokra
Keszthelyi Zoltán
Jótékonykodás / 3 órája
A prosztatarák szűrésének fontosságára figyelmeztetnek a motorosok
Buzgó József rovata / 4 órája
Olajozott szemmérték