Sport

2014.10.25. 16:27

Labdarúgó NB II: véget ért a Rákóczi rossz sorozata

Véget ért a Kaposvári Rákóczi FC három mérkőzés óta tartó rossz szériája. A somogyiak ugyanis magabiztos győzelmet arattak a Szigetszentmiklós otthonában.

Klein Péter

Szigetszentmiklósi TK–Kaposvári Rákóczi FC 0–3 (0–3)
A kezdeti tapogatózás után a somogyiak gyorsan, mindösszesen 12 perc alatt eldöntötték a három pont sorsát. Előbb Albert passzolt Nagy Krisztián elé, aki lerázta a védőjét, s higgadtan gurított a bal alsó sarokba (0–1). Négy perccel később Rajczi tette le lövésre a labdát Kovács Olivérnek, aki mintegy 25 méterről lőtt a kapu bal oldalába (0–2). A kaposváriak házi gólkirály, Rajczi Péter is bevette a hazaiak kapuját. Igaz ehhez kellett egy kis szerencse is, hiszen a fejese a menteni igyekvő Pollák hátáról került a hálóba (0–3). A szigetszentmiklósiak az első félidő hajrájában emberhátrányba kerültek, mivel Vágó Levente megszerezte második sárga lapját is.

A második játékrészben aztán ismét megfogyatkoztak a hazaiak. Hevesi-Tóth rántotta le Albertet, s egyből villant a piros. A kaposváriak kettős ember-, és három gólelőnyben nyugodtan futballozhattak. Igaz, a végére Márton Gábor együttese is megfogyatkozott, mivel Kiss Márton sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot. Rajczi Péterék, bár újabb gólt nem szereztek, de így is magabiztosan gyűjtötték be a három pontot.



Szigetszentmiklós, 600 néző. V.: Nazsa (Galán, Hofbauer).
Szigetszentmiklósi TK: Horváth L. – Pollák, Vágó, Tóth F, Osváth – Hevesi-Tóth, Kállai (Jasarevic, a szünetben), Kollega, Bonifert (Kvekveskiri, 32. p.) – Szepessy (Sipos, 72. p.), Szabó B. Vezetőedző: Várhidi Péter.
Kaposvári Rákóczi FC: Somodi – Földes, Lakatos, Bank, Kiss M. – Albert (Kovács T., 68. p.), Kovács O. – Nagy K., Király (Karacs, 59. p.), Luka (Fejős, 77. p.) – Rajczi. Vezetőedző: Márton Gábor.
Gólszerzők: Nagy K. (19. p.), Kovács O. (23. p.), Rajczi (31. p.)
Kiállítva: Vágó (45+1. p.), Hevesi-Tóth (67. p.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!