Kék hírek, bulvár

2016.07.29. 12:52

Lopás, hamis tanúzás: többszörösen körözött férfit fogtak a rendőrök

Az igali körzeti megbízottak a kaposvári nyomozók segítségével fogták el azt a zimányi férfit, aki ellen három elfogatóparancs volt érvényben.

Sonline

A rendőrök Kisgyalán külterületén fogtak el egy többszörösen körözött zimányi férfit, aki ellen a Tamási Járásbíróság lopás bűntett, a Zalaegerszegi Nyomozó Ügyészség hamis tanúzás bűntett elkövetése, a Kaposvári Törvényszék pedig bírság meg nem fizetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök K. Róbertet előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.



A körzeti megbízottak Kaposváron egy bírság meg nem fizetése miatt körözött személlyel szemben intézkedtek. Az 23 éves F. Rudolfot elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Örökre eltiltották a vezetéstől a bácsit

A járőrök Kaposváron igazoltattak egy 73 éves helyi sofőrt, akiről kiderült, hogy nincs vezetői engedélye, mivel a Kaposvári Törvényszék korábban már végleg eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök B. Ernőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!