Közélet

2011.07.20. 17:31

Öltözz a nyárnak! Divatbemutató a Corsóban

Gyönyörű ruhák és csinos lányok társaságában pihenhették ki magukat a Youth Football Fesztivál résztvevői. A nyár legdivatosabb darabjait mutatták be a Corsóban, ahol hét ruházati bolt képviseltette magát és a kollekcióit.

Sonline

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Kis pihenő a focistáknak a divatbemutatón
[/caption]

A fülledt időjárás miatt a legtöbben egy pohár hűsítő ital mellett kísérték figyelemmel a divatbemutatót, míg a modellek széles mosollyal az arcukon mutatták be a nyári divat elengedhetetlen darabjait. Persze a fiatal focisták a meleg idővel mit sem törődve lelkesen tapsoltak a színpadon végigvonuló csinos lányoknak.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Fiatalok a kifutón
[/caption]

Az idén a rövid szoknyák, pánt nélküli felsők és az egyszerű kisruhák hódítanak a lányok körében, melyek egy csinos szandállal és színes kiegészítőkkel mind a hétköznapokon, mind a bulikban divatos viseletnek számítanak. A fiúknál a pólók helyett újra az ingek hódítanak, melyek viselése egyszerre fiatalos és elegáns. A legkisebbek is helyet kaptak a színpadon színes, rajzfilmfigurás öltözetükkel, és vidám megjelenésükkel mosolyt csaltak a nézők arcára.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!