Baleseti összesítő

2017.07.16. 11:30

Szalagkorlát és a partoldal állította meg az autót

Szalagkorlátnak csapódott, majd a meredek partoldalon kötött ki egy autó, hogy elkerüljön egy ütközést. Siófokon és Nagyatádon is motorosok sérültek meg.

Sonline

Kaposváron a 67-esfőútvonal és a Szigetvári utca kereszteződésénél egy sofőr feltehetőleg figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadásra felszólító táblát, úgy hajtott a főútra, ahol az érkező jármű vezetője, hogy elkerülje az ütközést megpróbált kitérni, majd végül a szalagkorlátnak csapódott és a meredek partoldalon felborult. Könnyű sérülést szenvedett.

A siófoki Vak Bottyán utca és a Somogyi utca kereszteződésénél egy személygépkocsi megfordulása során nem adott elsőbbséget a vele szemben haladó motornak és ütközés lett a vége. A motoros könnyű sérüléssel megúszta a balesetet.

Nagyatádon, az Árpád utca és a Kossuth utca kereszteződésénél szintén egy autó és egy motor ütközött össze. A kétkerekű vezetője azonban súlyos sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!