Kék hírek, bulvár

2017.04.08. 09:34

Szarvasbika ugrott egy autó tetejére Inkénél

Két személyi sérüléssel járó és hat anyagi káros közúti baleset helyszínén kellett intézkedniük a Somogy megyei rendőröknek.

Sonline

Szarvasbika ugrott egy Inke külterületén közlekedő gépkocsi tetejére. A balesetben senki sem sérült meg, anyagi kár viszont keletkezett.
Hárman sérültek meg abban a balesetben, mely a kaposvári Fő utcában történt. Egy autó balra kanyarodás közben ütközött össze egy vele szemben érkezett személygépkocsival.
Lesodródott az úttestről és az út menti korlátnak ütközött, majd az oldalára borult egy autó Gyékényes külterületén, a balesetben négyen megsérültek.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Nyolc baleset 24 óra alatt
[/caption]



Letért az úttestről és egy jelzőtáblának ütközött egy autós Nagyatádon, Szabadság utcában. A külső szalagkorlátnak ütközött az M7-es autópályán (Balatonszárszó környékén) járművével egy külföldi sofőr.
Kanyarodás közben áttért a menetirány szerinti bal forgalmi sávba és nekiütközött a vele azonos irányban haladó gépkocsinak egy személygépkocsi vezetője Barcson, a Köztársaság utcában. Vésén egy parkoló teherautónak ütközött egy gépkocsi, Kaposváron pedig egy tehergépkocsi tolatott neki egy forgalmi okokból megállt autónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!