Kék hírek, bulvár

2017.04.12. 10:22

Szarvassal ütközött a balszerencsés autós

Három esetben is vadak okoztak gondot a somogyi utakon tegnap, de visszapillantótükör is tört, illetve egy áruház pakrolójában is adódtak nehézségek.

Sonline

Inke külterületén, a 61-es főúton kora reggel egy tehergépkocsi vezetőjének rosszul indult a nap. Egy szarvastehén került elé az úton és nem tudta elkerülni a balesetet. Szerencsére csak anyagi kár keletkezett a sofőr nem sérült meg.

Lábod és Szántód külterületén is vadak okoztak gondot. Mindkét esetben őz ugrott az úttestre az esti órákban. Mindkét autós bosszankodhat az anyagi károk miatt, de örülhetnek, hogy nem sérültek meg.



A kaposvári Somssich Pál utcában egy autós került ki egy álló járművet, de nem sikerült a manőver, a parkoló gépkocsi visszapillantó tükre bánta az esetet. A nem megfelelő oldaltávolság miatt történt az eset.

Parkolóban is történt koccanás. Az Árpád utcában egy sofőr hátramenetben nekiütközött a mögötte álló járműnek. Anyagi kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!