Többen megsérültek

2017.07.05. 10:24

Vészfékezett, hogy elkerülje a frontális ütközést

Hirtelen fékezett egy autós, amikor egy másik jármű váratlanul az ő sávjába került, de megcsúszott a kocsija és végül árokba csapódott. Több utas is megsérült a balesetben. Biciklisek is balszerencsés helyzetbe keveredtek több alkalommal is.

Böcz Zoltán

Mesztegnyő külterületén, a 68-as számú főútvonalon hajtott egy Kia típusú jármű, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a menetiránya szerint bal oldalra, ahonnan egy Volkswagen típusú autó érkezett. A sofőr az ütközés elkerülése végett hirtelen fékezett, a járműve megcsúszott és árokba csapódott. A baleset következtében a Volkswagen három utasa szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést.

Balatonmáriafürdőn, a Bajcsy-Zsilinszky utcában közlekedett elektromos kerékpárjával egy férfi, amikor áttért a másik sávban és összeütközött a vele szemben haladó biciklis nővel, aki könnyebben sérült az eset során. A másik kétkerekűt kormányzó férfi segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Hács belterületén, a Fő utcában tekert egy biciklis, amikor áttért a menetiránya szerint bal oldalra, ahol egy oszlopnak ütközött. A férfi súlyos sérülést szenvedett a baleset során, melynek körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén az elmúlt 24 órában további öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!