pályázz

2017.11.02. 20:00

Van egy jó ötleted? Most 300 ezer forintot érhet

Ismét elnyerhető a Tehetséges fiatalok Kaposvár jövőjéért polgármesteri díj, közölte az önkormányzat.

K. G.

A pályázaton azok a 30. életévüket be nem töltött fiatalok vehetnek részt, akik kaposvári állandó lakóhellyel, vagy a Kaposvári Egyetemen, vagy valamely kaposvári középfokú oktatási intézményben aktív tanulói jogviszonnyal rendelkeznek, vagy kaposvári munkáltatónál dolgoznak. Pályázatot benyújtani egyénileg és kettő-, ötfős csoportokban is lehet.

A legjobbnak ítélt pályázó bruttó 300 ezer forint, a második legjobbnak vélt bruttó 200 ezer forint, a harmadik legjobbnak választott pedig bruttó 100 ezer forint díjazásban részesül. A pályázat célja olyan tehetséges fiatalok felkutatása, akik kreativitásukkal hozzájárulhatnak Kaposvár fejlődéséhez, versenyképességének javításához.

Olyan innovatív módszerek és megvalósítható ötletek benyújtását várják, amelyek hozzájárulnak Kaposvár környezettudatos, energiahatékony és intelligens szolgáltatásokat nyújtó fejlődéséhez, illetve turisztikai potenciáljának erősítéséhez. A pályázat benyújtási határideje 2018. március 30., az elbírálás határideje 2018. április 24.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!