gyermekmosoly

2020.12.14. 18:21

Mesés ajándékok a gyermekmosolyokért

A koronavírus-járvány miatt rendhagyó módon adtuk át hétfő délután az idei Gyermekmosoly pályázatunk online fordulójának díjait.

Koszorus R.

Ezúttal szabadtéren, a Kossuth téren, Kaposvár karácsonyfájának tövébe vártuk a nyertes apróságokat és szüleiket. Az ünnepi hangulatú átadón a gyerekeket könyvcsomagokkal díjaztuk. Az izgalmas történetek mellé finomságok is jártak, hiszen a versenyzőket ezúttal édességgel és egészséges gyümölccsel is megjutalmaztuk a versenyen való részvételért.

A díjakat Lengyel János, a Somogyi Hírlap főszerkesztője adta át a nyerteseknek, s egyúttal megköszönte mindenkinek a játékban való részvételt. Kiemelte: lapunk számára fontosak a családok és a legfiatalabb generáció, ezért időről időre kedveskedünk nekik tartalmakkal és nyereményjátékokkal.

A szavazatokért folyó küzdelemnek még azonban nincs vége, hiszen a második fordulóban a Somogyi Hírlapból kivágott szavazószelvényen lehetett voksolni a legédesebb gyermekmosolyokra. A beérkezési határidő lejárt, s december 17-én az is kiderül, hogy kik nyerték meg az értékes könyvcsomagokat a beérkezett szavazószelvények alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!