fogadás

2017.12.14. 18:25

Akikre büszkék lehetünk – kitüntetettjeit köszöntötte Kaposvár

Fogadást adott az önkormányzat az idei év állami kitüntetettjeinek a Városházán.

K. G.

Egerszegi Edit, a Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság ügyvezető titkára, Nagy Imre, a Kaposvári Egyetem docense, és Sütő Zoltán professzor, a Kaposvári Egyetem oktatója a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át.

Fehér Ildikó, a Diagnosztkai és Onkoradiológiai Intézet szakdolgozói igazgatója, Horváth Zoltán, az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola nyugalmazott igazgatója, Kerekesné Pytel Anna, a Kodály Iskola nyugalmazott zenepedagógusa és karnagya, Szelestei Tamás, a kaposvári kórház nephrológiai osztályvezető főorvosa a Magyar Arany Érdemkeresztet birtokosa lett az idén.

Somlainé Ferincz Judit, a polgármesteri hivatal gondoksági irodájának nyugalmazott irodavezetője a Magyar Bronz Érdemkeresztet kapta. Köszöntötték továbbá Moizs Mariannt, a Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgatóját, akit a Semmelweis Ignác-díjjal tüntettek ki, és Gencso Hrisztozov bolgár műfordítót. A Kossuth-díjas Fésűs Éva meseíró egészségügyi állapota, a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét kapott Eperjes Károly színművész elfoglaltsága miatt maradt távol az ünnepségtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!