Támogatás

2018.01.15. 17:06

Civileket támogatnak a futók

Öt civil szervezet egyenként ötvenezer forintos támogatásban részesült az elmúlt esztendőben lezajlott Jótékony Hendikep Futásnak köszönhetően. A civilek a kaposvári városházán írták alá az erről szóló megállapodást.

Koszorus R.

A Kaposvári Szabadidő Egyesület, a BSI Futónagykövete és a Zselici Tájfutók fogtak össze és szervezték meg a Jótékony Hendikep Futóversenyt. Tavaly márciusban kezdődött és minden hónapban mintegy húszan neveztek a versenyekre, így 210 ezer forint gyűlt össze. Amelyet Dér Tamás alpolgármester – a rendezvény fővédnöke – képviselői keretéből 40 ezer forinttal támogatott. Az öt támogatott szervezet: Fehér Liliom Hospice Alapítvány, Kutyatár Egyesület, Nagycsaládosok Kaposvári Egyesülete, Csiky Gergely Színházért Alapítvány, Jövőnkért Katolikus Iskolaközpont Alapítvány.

A jótékony rendezvénysorozat idén is folytatódik, januárban kezdődik és az eddigiekkel azonos szabályokkal minden hónap utolsó csütörtökén azonos stáb rendezi meg. Idén három szervezetet támogatnak a szervezők: a Vadvirág Alapítványt, a Compass Egyesületet és a Nagycsaládosok Kaposvári Egyesületét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!