Kutasi csetepaté

2017.09.05. 15:51

Előzetesben a romanapon rendőrökre támadó férfiak

Elrendelte a Kaposvári Járásbíróság annak a három kutasi férfinak az előzetes letartóztatását, akik ellen a nyomozást folytatnak, mert szombaton a kutasi romanapon rátámadtak az intézkedő rendőrökre.

K.G.

Elrendelte a Kaposvári Járásbíróság annak a három kutasi férfinak az előzetes letartóztatását, akik ellen a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség nyomozást folytat, mert szombaton a kutasi romanapon rátámadtak az intézkedő rendőrökre. Gyanúsítottként hallgatták ki őket csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt. A nyomozási bíró kedden délután helyt adott az ügyészség indítványának, és harminc napra előzetesbe helyezte őket. Az indoklás szerint fennáll a szökés, elrejtőzés, illetve az eljárás meghiúsításának veszélye, valamint a bűnismétlés veszélye, hiszen fenyegetőztek a helyszínen. Ha a bíróság bűnösnek találja a férfiakat, két és nyolc év közötti szabadságvesztést is kaphatnak.

Az esetről készültek videofelvételek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!