alkotók társasága

2017.09.05. 19:22

Kiállítottak a szabadművészek: önmagát építi, aki alkot

Aki rajzol és fest, önmagát építi, és aki magát jobban ismeri, annak az önkifejezési formái is fejlődnek.

K.G.

A Szabadművészeti Társaság Egyesület, amely művészekből, és az egészséges életmódot népszerűsítő, önismerettel foglalkozó emberekből áll. Egymást baráti kapcsolataikon keresztül erősítik, ez tartja össze a különböző érdeklődésű embereket.

Az egyesület tagjai Kaposvár egyik legszínesebb közösségét alkotják, mondta Sziva Ibolya elnök. Ebben az évben 13-an érezték azt, hogy van mondanivalójuk a művészet nyelvén is mások számára. Alkotóik közös nyelve a valós világ és az ebből nyert élmények. Az absztrakt megmutatkozások távolabb állnak tőlük, bár olykor kirándulnak e területre is.

A Szabadművészeti Társaság alkotóinak kiállítása szeptember 29-ig tekinthető meg az Együd Árpád Kulturális Központban. A kiállítást megnyitó Adelmann Gusztáv nyolc rézkarccal képviselteti magát a tárlaton. Elmondta: az egyesületben egyre komolyabb, minőségi munkát végeznek, kiállítások és pályázatok révén munkára fogva többet fejlődnek a tagok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!