Kereki

2017.11.08. 13:35

Kutyák vesztőhelye: belefulladnak az ipari tárolóba

Két kutyája elvesztését fájlalja egy kereki férfi, ezért fordult lapunkhoz segítségért.

K.G.

– Nálunk a faluban van egy üzem, mellette pedig egy folyadéktároló, nincs rajta fedél, sem bekerítve – mondta Zombori Csaba. – Kiszökött a portánkról a két kutyánk, beleestek és belefulladtak. Már más kutyája is fulladt bele, de senki sem törődik ezzel. Egy ember is beleeshet, idős vagy gyerek, és nem tud kijutni. Nem szabadna így hagyni.

– Magánterületen történt az eset – mondta Csicsai László Kereki polgármestere – A történtek után azonnal intézkedtem, megkértem a cég vezetőjét, hogy mindenkor gondoskodjanak a kapu zárásáról. Kerítés van, de a kapu nyitva lehetett, úgy tudott betérni a két kutya. A tároló műanyag szigetelőanyaggal van tele. Nem tud megkapaszkodni, ha valaki belelesik. Ezért javasoltam azt is, hogy egy menekülőlétrát helyezzenek el a tároló oldalán. Mindezekre ígéretet kaptam a cég vezetőjétől. Ember nem mehet be erre az ipari területre, biztonsági kamerák vigyázzák a bejáratot. Egy állat viszont nem tudja elolvasni azt a feliratot, hogy „magánterület”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában