Halálos fürdőzés

2017.07.30. 13:29

Lengyel fiatal fulladt a Balatonba

Egy 23 éves fiatalember tűnt el szombat délután vízibiciklizés közben, akinek az esti órákban már csak a holttestét találták meg a hatóság munkatársai.

Sonline/MTI

Értesüléseink szerint egy 23 éves lengyel fiatalember fulladt a Balatonba. Vízibicikliről esett vízbe majd elmerült Balatonszéplaknál szombat délután. Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy az esti órákban már a vízirendészet és a vízimentők is keresték a külföldi férfit. Végül szonár segítségével rábukkantak a testre majd búvárok hozták a felszínre. A haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Az MTI információ szerint a baleset egy marás mentén történt a balatonszéplaki strand vízterületén, ahol a sekély víz mélyebbé vált. A vízibicikliző fiatalember a feltételezések szerint nem tudott úszni és pánikba eshetett, amikor vízbe került, majd elmerült. Ő a Balaton 12. áldozata idén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!