Migránkérdés

2018.01.15. 17:58

Nem kérnek a betelepítésből

Koszorus R.

A Somogy 1-es választókerület huszonnégy polgármestere támogatja a magyar migrációs politikát és elutasítja a betelepítést koordináló irodák működését – hangzott el Gelencsér Attila fideszes országgyűlési képviselő Pártok Házában tartott sajtótájékoztatóján. A választókerület húsz polgármestere jelenlétével is jelezte: nem kérnek a bevándorlásszervező irodákból. – Számunka a biztonság a legfontosabb – mondta Lengyel Gábor szilvásszentmártoni polgármester. – Településünk már a népszavazáson is kinyilvánította véleményét. A civileket sajátjainknak tartjuk, hiszen ők teszi színessé a településeinket, ezért úgy érezzük meg kell őket védenünk.

– Sántoson az üres családi házakba gyermekes családok költözne, szeretnénk, ha ez a jövőben is így maradna – mondta Keresztes Mária, független polgármester. – A lakosság többsége római katolikus és ez számunkra nagyon fontos. Ezért elsőként csatlakoztunk ehhez a felhíváshoz.

– Magyarország az egyik legbiztonságosabb európai ország és Kaposvár az egyik legbiztonságosabb magyar város – húzta alá a kaposvári képviselő. – Nem olyan régen Nyugat-Európa államai is így néztek ki, de hoztak egy rossz döntést. Mi nem szeretnénk erre a sorsra jutni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!