Patca

2017.11.01. 16:28

Protokollszakértő lesz a Somogyi Vállalkozói Szalon vendége

Görög Ibolya protokollszakértő lesz a Somogyi Vállalkozói Szalon vendége november 7-én a Katica Tanyán.

K. G.

Az elmúlt években már hagyománnyá vált, hogy a Somogyi Vállalkozói Szalon az egyik őszi rendezvényével Patcára látogat el. Most ismét Handó János vállalta magára a házigazda szerepét, így a Katica Tanya Élményközpont ad otthont a soron következő összejövetelnek 2017. november 7-én, kedden. Az őszi az ötödik alkalom lesz az idén, amikor kötetlen információcserére várjuk megyénk legjelentősebb vállalkozóit a Somogyi Hírlap kiadója, valamint az M7 Takarék nevében.

Külön felhívnánk a figyelmet arra, hogy a rendezvény az előadó kérésére ez alkalommal a szokásostól korábban, 17 órakor kezdődik. Görög Ibolya protokollszakértő lesz a vendégünk, aki a helyes üzleti protokollról tart előadást. A sikeresség záloga a megfelelő viselkedés az üzleti életben is, ennek a kulisszatitkait tárja fel Görög Ibolya, aki beszél a találkozás protokolljáról, a helyes megjelenésről, és a megszólalás hitelességéről.

A szalon alkalmi támogató jeggyel látogatható. A vállalkozások részére az alkalmi támogató jegy ára személyenként és alkalmanként hatezer forint + áfa. A beszélgetést vacsora és borkóstoló követi. A rendezvényről beszámolunk a Somogyi Hírlap hasábjain, ahol a támogató cégek nevei felsorolásszerűen megjelennek.

Jelentkezni a 82/528-113-as számon, vagy az [email protected] e-mail címen lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!