ítélet

2018.01.24. 14:05

Rátámadt egy nő a kalauzra mert le akarta szállítani Zamárdinál

Sok volt bűnlajstromán annak az 52 éves nőnek, akinek egyszerre négy ügyét tárgyalták másodfokon a Kaposvári Törvényszéken.

K.G.

A vád szerint egy kalauzra támadt, mert le akarta szállítani a vonatról Zamárdinál, dühében rúgta és csípte a jegykezelőt. Azzal is vádolták, hogy egy kaposvári szórakozóhelyen megismerkedett egy férfival, majd a nadrágzsebéből ellopta a pénzét, miközben a férfi aludt. Később egy kaposvári kocsmában nem akarták kiszolgálni a nőt, aki erre önmagának csapolt sört, majd a pultos felé dobta. A vád szerint hivatalos személy elleni erőszakot is elkövetett, amikor a pártfogói szolgálatnál egy ügyintézőre támadt. A bíróság előtt a nő ártatlannak vallotta magát. Szerinte a kalauzt nem bántotta, a férfitól pedig csak azért lopta el a pénzt, mert az illető is ellopta a mobiltelefonját. Elmondta: a kocsmában csupán odébb akarta lökni a sört. Később a pártfogó hölgy a mentőket akarta értesíteni a viselkedése miatta, és hogy ne vigyék a pszichiátriára, inkább elszaladt, eközben nekilökte az asztalt az ügyintézőnek. Másodfokon a kalauzos incidensért és a kifosztásért 1 év 6 hónap szabadságvesztésre ítélték, melynek 3 év próbaidőre felfüggesztették. A kocsmai garázdaság ügyében és a pártfogói szolgálatnál történtek miatt a Kaposvári Törvényszék új eljárást rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!