Somogyi Hírlap nyereményjáték

2018.06.12. 17:31

Rekordnyeremény érkezett Somogyba

Véget ért a Tavaszi mozaikkereső: áprilisban összesen tíz sorszámmal jelölt mozaik kupont kellett összegyűjteni a Somogyi Hírlapban.

K.G.

A játékosok tíz különböző kupont ragaszthattak fel a szelvényeikre. A Mediaworks kilenc megyei napilapjában, köztük a Somogyi Hírlapban folyt a játék. Összesen 33 nyeremény talált gazdára több mint hatmillió forint értékben. Országosan 10250 játékszelvény érkezett. A sorsolás után a nyeremények kétharmadának somogyi tulajdonosa lett, bár a fődíj, egy hárommillió forintos bankkártya nem megyénkben talált gazdára. Azonban másodikok lettünk a megyék rangsorában, ahol a legtöbben, szám szerint tízen nyertek a mozaikkeresőn. A nyerteseket Lengyel János, a Somogyi Hírlap főszerkesztője köszöntötte.

Az egyik legértékesebb díjat, egy 115 centi képátmérőjű LED televíziót Árvay Anna, kaposvári olvasónk vihette haza. Meglepődött, ugyanis eddig nem nyert semmilyen játékon. A kisebb készülékét cseréli le a LED tévére, aminek már nagyon kíváncsi a képminőségére. 1970 óta előfizetője lapunknak. Szintén a 70-es évek óta előfizetőnk Pálinkás György, aki egy 200 ezer forintos utazási utalvánnyal lett gazdagabb. Szerinte csak egy kis logika kellett a játékhoz. Feleségével még nem döntötték el, hová fognak utazni. Hasonló 200 ezer forintos utazási utalvány birtokosa lett Szennay Csaba balatonszabadi, Pap Jánosné kaposvári és Béres Jánosné bodrogi olvasónk. 100 ezer forintos vásárlási utalványra tett szert Ferencz Károly batéi, és Takács Gyula kaposvári olvasónk. Két főre két wellness éjszakát tölthet el három további nyertesünk Celldömölkön, Sárváron, illetve Mesteriben: Bözsöny Gáborné, Kaposvár, Bohár Emil, Mezőcsokonya és Toronyiné Siffer Judit, Balatonberény.

Fotó: Lang

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!