szabálytalankodók

2018.01.26. 11:44

Sok a tilosban parkoló autó Siófokon, szigorít a rendőrség

Sok bejelentés érkezett a napokban a rendőrségre, és önkormányzati észrevételeket is kaptak arról, hogy Siófok belterületén a megállás és várakozás szabályait megszegik a járműveket és vezetőik, ezért a rendőrök fokozottabban ellenőrizzenek és szankcionáljanak.

K.G.

Emiatt gyakrabban lépnek fel a rendőrök. A forgalom zavartalanságának biztosítása miatt január 25-én intézkedéssorozat kezdődött, melyben a siófoki rendőrkapitányság munkatársai minden, a város közigazgatási területén szabálytalanul parkoló jármű üzembentartójával, illetve vezetőjével szemben intézkedtek.

A rendőrök január 28-ig megelőzési célzattal egyelőre csak figyelmeztetéssel zárják az intézkedéseket, azonban a türelmi időszak leteltével súlyosabb szankcióikat helyeztek kilátásba. A rendőrök ezért felhívják a figyelmet arra, hogy minden autós szabályosan, egymás érdekeit is szem előtt tartva, biztonságosan közlekedjen és parkoljon Siófokon és másutt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!