Megdöbbentő

2017.09.01. 10:25

A zebrán hajtott keresztül a babakocsis családon egy autó

Olvasónk osztotta meg velünk megrázó történetét. A férfi zebrán akart átkelni családjával, épphogy elkerülték a tragédiát.

K.G.

– Mi is részesei voltunk egy megdöbbentő esetnek – mondta az emberi felelőtlenségről szólva Juhász József, kaposvári olvasónk. – A futópályáról sétáltunk haza este nyolc órakor. A Kanizsai utcai kereszteződésben sárgán villogott a közlekedési lámpa. Átkeltünk a zebrán, a négysávos úton. A balról, Kaposújlak felől érkező autók megálltak és átengedtek bennünket a belső sávban, de jobbról, a Füredi csomópont felől érkezett egy piros személygépkocsi, amely konkrétan keresztülhajtott rajtunk. Lassítás nélkül. Csak azért nem történt tragédia, mert a párom előrefutott, én pedig visszarántottam a babakocsit. Az autó „árnyéka” rávetült a babkocsira, éreztük a szelét. Az egyéves kisfiamat vittük, egy nappal előtte volt a születésnapja. Nagyon felzaklatott bennünket az eset, egész éjjel nem aludtunk. Felhívtuk a rendőrséget, felvették a bejelentésünket. Arra kértek, hogy e-mailban írjuk meg nekik az eset időpontját, hogy visszanézhessék a köztéri biztonsági kamerák felvételeit. Ha találnak valamit, talán lesz folytatása az ügynek. Azóta egy szemtanú is jelentkezett, és további szemtanúk jelentkezését várja a család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!