Sport

2013.03.22. 18:18

Nyolcgólos edzőmeccsen kapott ki a Siófok

A bajnoki szünetet kihasználva kétszer hatvan perces felkészülési találkozót játszott egymással a két élvonalbeli labdarúgó klub, az FGSZ Siófok és a Budapest Honvéd az utóbbi műfüves pályáján, ahol harminc percenként térfelet cseréltek a nagy szélben. A találkozó gólzáport és kétgólos hazai sikert hozott.

Keszthelyi Zoltán

A vereség ellenére optimizmusra adhat okot a balatoniaknál, hogy a legutóbbi bajnokin, Győrben a gólja után sérülés miatt lecserélt Máté újra ott volt a pályán, ahogy a téli felkészülés alatt kidőlt Gál is. Ráadásul az utóbbi mellett a télen a Fraditól igazolt Menyhárt sem tudott még bemutatkozni bajnokin, aki most góllal tért vissza. Az összecsapáson a kisalföldiek ellen kiállított – visszaesőként két meccsre eltiltott - Fejest posztján is kipróbálhatott labdarúgókat Horváth Károly.



– Az első gól előtt nagyot hibáztunk egy büntetővel szereztünk vezetést, háromgólos hátrányban is rúgtunk két gólt, ám úgy érzem ezt követően a hazaiak negyedik találatánál nem volt bent a labda – elevenítette fel a mérkőzéseken történteket Horváth Károly, aki szerint pozitívum csapata három gólja. – Egy svájci támadó, Doa is lehetőséget kapott, aki megsérült emiatt le is kellett cserélni. Tíz napot edzett velünk, de nincs olyan állapotban, hogy segíteni tudna, ezért nem szerződtetjük. A találkozót ezúttal a Dajic, Nyári, Kiss Zs., Fülöp négyes volt kénytelen kihagyni, mindannyian a csapattal edzenek ugyan, de nincsenek olyan állapotban, hogy akár edzőmeccsen is játéklehetőséget kapjanak. Az említetteken kívül Windecker pedig az U21-es nemzeti együttessel készül, ezért nem tudott velünk tartani.
 
Bp. Honvéd – FGSZ Siófok 5-3

FGSZ Siófok: Heinrich (Kurucz 60.p) – Fehér (Pécseli 90.p), Tímár (Fejes 90.p), Deák (Kiss Z. 60.p), Takács Z. (Fodor 90.p) – Pál Sz. (Máté 90.p), Gál (Kiss M. 90.p), Kecskés (Horváth B. 90.p), Nagy T. (Márkus 90.p) – Melczer (Mokánszki 90.p) – Doa (Menyhárt 30.p).

Gólszerzők: Lanzafame (2), Tchami (11-esből), Ivancsics, Holender, ill. Gál A., Kiss Z., Menyhárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!