Sport

2015.04.13. 16:38

Cseh válogatott átlövőt igazolt a Siófok KC

A huszonnyolc éves cseh válogatott átlövő, Michaela Hrbkova két évre szóló szerződést kötött a Siófok KC-Galérius Fürdő együttesével.

Z. K.

A női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC-Galérius Fürdő két éves szerződést kötött a cseh válogatott Michaela Hrbkovával, aki a nyáron érkezik a Balaton partjára. A 28 éves, olomouci születésű átlövő a siófokiak dán tréneréhez, Christian Damoséhoz hasonlóan szintén megjárta a Bajnokok Ligáját, amit a somogyi klubnál célként tűztek ki.



Hrbkova a Lokomotiva Zagreb színeiben játszott ebben a szezonban Bajnokok Ligája csoportmeccseket a Győr, a Sävenhof és az akkor még a Dalmose edző vezette Viborg ellen. Zágrábban a tréner nyerte kettejük csatáját, viszont Hrbkova hat gólig jutott azon a találkozón vélhetően mély nyomokat hagyva ezzel a dán szakemberben. A cseh átlövő négy BL csoportmeccsen végül 22 találatig jutott, ám csapata így sem jutott tovább a csoportból, így a KEK-ben folytathatta.
A játékos azonban nem a Lokomitivától, hanem Göppingentől érkezik Siófokra, mely a tizennégy csapatos német első osztály tízedik helyén áll huszonegy forduló után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!