Sport

2006.11.23. 19:48

Az összefogás erejével

Szurkoló, játékos és a vezetés egyaránt nehezen élte meg a Rákóczi szerdai Honvéd elleni kupa kiesését. A hullámvölgyből vezető kiutat már másnap együtt keresték a zöld-fehérek.

Temesvári Iván

[caption id="" align="aligncenter" width="450"] "A szurkolóknak, a vezetőségnek és saját magunknak is tartozunk"
[/caption]A csütörtök délelőtti edzés előtt a csapat összeült az öltözőben és megbeszélték a kialakult helyzetet, valamint azt, hogyan lehetne kilábalni a hullámvölgyből.

– A szurkolóknak, a vezetőségnek és saját magunknak is tartozunk – kezdte Zahorecz Krisztián a Kaposvári Rákóczi FC csapatkapitánya. – A pozitív őszi meccsekből, az Újpest és a ZTE elleni győzelmünkből és az ezeken a mérkőzéseken mutatott teljesítményünkből kell kiindulnunk – mondta Zahorecz Krisztián.

A pozitív irányú elmozdulás érdekében az első lépést mindenesetre a csapat megtette azzal, hogy közösen keresik a kialakult helyzet okát és persze a megoldást.

– Ez így van – folytatta a Rákóczi csapatkapitánya. – Vallom, hogy ez a csapat többre képes és természetesen így vannak ezzel a többiek is. A csütörtöki megbeszélésen mindenki nyíltan, bátran egymás szemébe mondhatta a véleményét. Nagyon bízom benne, hogy ennek már Pakson pozitív jelei lesznek – fogalmazott Zahorecz Krisztián.

– Csütörtökön mi is elemeztük a szakmai stábbal a Pécs és a Honvéd elleni játékot – mondta Torma Kálmán a Rákóczi elnöke. – Az eddig eltelt tizennégy forduló alatt pontszámban többet vártunk, de a játék többnyire nem volt rossz, a helyzetkihasználáson viszont van javítani való. Továbbra is képesnek tartjuk a csapatot arra, hogy kilábal a gödörből. Nem kívánunk kívülről beavatkozni, ezt a helyzetet a játékosoknak kell megoldaniuk. Pontszámilag még helyre lehet hozni a restanciát a hátralévő három fordulóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!