Sport

2008.01.25. 20:09

Egy hétvége hét dombon át

Ilyen még nem volt: harminchárom terepjárócsoda gördült be pénteken délben a megyeszékhely főterére.

Balassa Tamás

Az I. Enjoy Rádió Kaposvár Trophy versenyzői nem célozták meg az afrikai sivatagot, hanem az országosan jellemző sivár téli programfelhozatalnak üzentek hadat. Kováts Csabától, az unikális program szervezőjétől tudjuk: három hónapos felkészülés után indult el a három napos program, melyben a csapatok játékos feladatokat oldanak meg városismereti és közösségkovácsolási céllal.

Pénteken egyebek között a lovasakadémián szekeret húztak, Töröcskén papírhajót hajtogattak, a jégcsarnokban kapura lőttek, a Rippl-múzeumban kvízjátékban vettek részt, majd este lemosták a kocsijukat.

Médiatámogatóként természetesen lapunk munkatársai sem maradtak ki a versenyből, tájékoztatásuk szerint jól szervezett, változatos és precíz program a Kaposvár Trophy, amiből vétek kimaradni. Az esemény rangját mutatja, hogy Szászné Hajdú Katalin festőművész és ifjabb Tóth János hétszeres magyar bajnok autóversenyző is autóba pattant.

A nyitónapi program jótékonysági bállal zárult, és ma ismét új kihívásokkal folytatódik: a fejleményeket nyomon követjük, s azokat a vasárnapi és a hétfői lapszámainkban közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!