Sport

2008.03.15. 14:50

Győri ETO - BFC Siófok (1-0) 4-1

Az első félidőben még tartotta magát a Siófok a Győr otthonában, azonban a második játékrészben három gólt is kapott a balatoni csapat.

SONLINE

90+4. perc: Vége a mérkőzésnek: Győri ETO - BFC Siófok 4-1 (1-0)

90+2. perc: 4-1!
A siófoki védelem teljes asszisztálássa mellett megszületett a negyedik győri gól. Nikolov passzolt Pákolicsnak, aki sarokkal továbbpöcizte a bal oldalra, ahol a berobbanó Brnovics két méterről nem tudott hibázni.

89. perc: Homonyik ívelt László elé, a játékos hét méterről az oldalhálót találta el.

86. perc: Óriási ziccert hagyott ki a Győr, Józsi cselei után csak Hegedűst kellet volna átvernie, de a siófoki kapus lábbal hárította a 12 méteres lövést.

84. perc: Koltait Varga váltotta a pályán.

83. perc: Pákolicz 12 méterről célozta meg a siófoki kapu bal felső sarkát, de Hegedűs bravúrral hárította a lövést.

81. perc: Eugene állt be Tokody cseréjeként.

79. perc: Tusori ment pihenni, helyére Kozmor érkezett.

78. perc: A győriek, a biztos vezetés tudatában igen nagy fölényben játszanak, a siófokiak próbálják szorosabbra fűzni a védelmet, és kontrákból letámadni a hazai csapatot.

73. perc: Cserélt a Győr, Dudás helyett Pákolicz érkezett a pályára.

71. perc: Gajda 11 méteres lövését Sztevanovics tornázta ki.

69. perc: Csopaki helyett Homonyik állt játékba.

68. perc: Siófoki labdaszerzés után Magasföldi vitte be a labdát a győriek 16-osán belülre, ahonnan gyakorlatilag az égbe rúgta a labdát.

65. perc: 3-1!
Brnovics ment el a vonal mellett, jól adott be középre, ahol Koltai érkezett Ambrussal a nyakán. A győri játékos a kapu jobb alsó sarkába helyezett.

58. perc: Melczer jobb oldali szögleténél Forgács és Supics ugrott egyszerre a labdáért a hosszú oldalon, mindketten a földre huppantak. A játékvezető 11-est ítélt, Csopaki azonban a felső lécre vágta a büntetőrúgást.

54. perc: 2-1!
Egy siófoki szöglet után Csopaki kotorta a hálóba a labdát közelről, a labda épphogy átcsurgott a gólvonalon.

53. perc: 2-0!
Tokodi centerezett jól középre, az érkező Dudás bevetődve, két méterről vágta a labdát a siófoki kapuba.

47. perc: Sütő helyett Bonifert lépett pályára, a játékos a jobb oldalon folytatja, Dolcetti mester kissé átszervezte a siófoki középpályát. A Győr egyből nekiesett a vendégeknek: Dudás ment el a jobb oldalon, beadását csak nagyon nehezen szabadították fel.

45. perc: Völgyi ment el Ambrus mellett a bal oldalon, majd az alapvonalról visszagurította a labdát, Brnovics lövése elakadt a védőkben. A játékvezető nem ítélt szögletet, a kisebb nézetkülönbség tisztázása alatt letelt az első félidő.
1-0

42. perc:
Dudás jobb oldali, 17 méteres bombáját Hegedűs fogta meg.

37. perc: Sütő indította Melczert, aki könnyedén jutott el az elmélázó Nikolov mellett, a siófoki játékos 10 méteres lövését lábbal háritotta a győriek kapusa.

35. perc: A vezetés ellenére nem nagyon tudják áttörni a siófoki védelmet a győriek. A hazai csapat távoli lövésekkel próbálkozott Nikolov, és az igen aktív Völgyi révén.

33. perc: Völgyi kapott sárga lapot, mert a siófoki 16-oson belül kézzel ért a labdához.

31. perc: A siófokiak is eljutottak a hazaiak kapujáig. Melczer Lászlónak passzolt, aki Gajdát találta meg jól középen, azonban a jobb sarokra tartó perdítést Sztevanovics meg tudta fogni.

26. perc: 1-0
Az első győri pontrúgásból megszületett az első gól. Dudás bal oldali beívelését fejelte kapuba Völgyi, aki Tusori és Forgács között maradt tisztán.

20. perc: A Siófok jól kezdte a találkozót, de a félidő derekán a győriek átvették a kezdeményezést a vendégektől. A 16. percben Józsi passzából Tokody került hatalmas helyzetbe, a játékos 8 méterről lőtt a kapu fölé. A siófokiaknál Melczer veszélyesen csavarodó szabadrúgását hárította Stevanovic.

Győr, 4000 néző, V.: Sápi (Varga, Márkus)

Győri ETO: Sztevanovics - Nikolov, Stark, Supics, Völgyi - Dudás (Pákolicz), Jäkl, Józsi, Koltai - Tokody (Eugene), Brnovics.
Vezetőedző: Egervári Sándor

BFC Siófok: Hegedűs - Ambrus, Csóka, Forgács, László - Csopaki (Homonyik), Sütő (Bonifert), Tusori (Kozmor), Melczer - Gajda, Magasföldi.
Vezetőedző: Aldo Dolcetti 

Gól: Völgyi (26. perc); Dudás (53. perc); Csopkai (54. perc); Koltai (65. perc); Brnovics (92. perc)
Sárga lap: Völgyi (33. perc); Nikolov (59. perc)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!