Sport

2008.07.22. 17:19

Oláh Lóránt a DVSC-hez igazol

Újabb érzékeny veszteség érte a Gabona Transz Kaposvári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgó csapatát. Úgy néz ki ugyanis, hogy az elmúlt években a zöld-fehér gólok többségéről gondoskodó Oláh Lóránt nem tölti ki 2009. nyaráig szóló szerződését és ő is elhagyja Kaposvárt, s Debrecenben folytatja pályafutását.

Temesvári Iván

A kissé óvatos megfogalmazást mindössze az indokolja, hogy Oláh még nem írt alá debreceni szerződését, de szerda délelőtt nagy valószínűséggel ez is megtörténik.
A Rákóczi két lejáró szerződésű labdarúgója, Kovácsevics Róbert és Petrók Viktor is a maradás mellett döntött és mindketten egy évvel meghosszabbították a június 30-án lejárt megállapodásukat.

További átigazolással kapcsolatos hír, hogy három futballistát viszont szerződtetett a kaposvári klub. A francia Oueifio Wilfrid és a bosnyák Boris Gujics is három-három esztendőre szóló megállapodást kötött a zöld-fehérekkel. Előbbi labdarúgó huszonhárom, míg utóbbi huszonkét éves. Szintén a Rákócziban folytatja pályafutását a tizenkilenc éves ghánai korosztályos válogatott Fredrick Quayson.

A távozók listáját elnézve finoman fogalmazva sem sokan lennének Prukner László vezetőedző helyében, akinek ezúttal szinte valóban teljesen új csapatot kell építenie. A szakember helyzetét pedig csak nehezíti, hogy a felkészülési mérkőzéseken iegen gólerősen játszó és jó formában lévő Nemanja Nikolicsra hetekig nem számíthat. A fiatal játékos még a múlt heti hazai Déva elleni edzőmeccsen szenvedett sérülést. – Nemanja Nikolicsnak lábközépcsont törése van – adta meg a diagnózist Néber Árpád csapatorvos. – Speciális rögzítőkötést kapott a labdarúgó, aki így mágneses kezelésen már részt vehet, s kerékpározhat is. Nagyon bízunk benne, hogy hat hét múlva újra munkába állhat Nemanja Nikolics.
Mint ismert pénteken 19 órakor a Rákóczi–MTK összecsapással kezdődik a 2008/2009-es bajnoki szezon. A fentieket figyelembe véve ember legyen a talpán, aki akár csak megtippeli, milyen összeállításban lép pályára a Rákóczi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!