Sport

2008.11.27. 08:29

Az Európa-bajnok Sebestyén Júlia is jégre lép majd a gálán

Kaposváron edzőtáborozik ezen a héten a Magyar Speciális Olimpia Szövetség Téli Világjátékokra készülő csapata.

Temesvári Iván

A témával kapcsolatban Varga Ferenc, a szövetség társelnöke elmondta, hogy az 1989-es megalakulásuk óta napjainkban már 3500 igazolt sportolót huszonegy sportágban versenyeztetnek. – Harminchét sportolónk vesz részt a Téli Játékokon, melyet 2009 februárjában rendeznek az Egyesült Államokban – fogalmazott Kárpáti Orsolya, aki a nemzetközi ügyekért felel. – Köszönjük, hogy itt lehetünk Kaposváron, ahol nagyon jó körülmények között remek jégen készülhetünk – vette át a szót Kelemen Zsuzsa, a műkorcsolya szakág vezetője.

A műkorcsolyázó Áron Csaba és Papp Norbert személyében két kaposvári tagja is van a magyar csapatnak. Csütörtökön 17.30 órakor a Jégcsarnokban egy jótékonysági gála keretében mutatkoznak be a jeges szakágak képviselői, mellettük a pécsi szinkronkorcsolyázók és a Kasi fiatal hokisai színesítik a programot - tájékoztatott Dér Tamás, a Sportcsarnok és Intézményei igazgatója. Az örömhírt pedig Kelemen Zsuzsa osztotta meg a jelenlévőkkel, miszerint az Európa-bajnok Sebestyén Júlia is jégre lép a gálán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!