Sport

2009.01.09. 18:02

A sérült Kovács nélkül utazott Innsbruckbaa Kométa csapata

Szombaton 19 órakor Ausztriában lép pályára a 10-szeres bajnok és 11-szeres kupagyőztes Kométa-Kaposvár SE férfi röplabdacsapata. A Hypo Tirol Innsbruck otthonában igazi barvúr lenne a győzelem.

Kun Zoltán

A Közép-európai Liga jelenlegi második helyezett együttese igazi sztárcsapatnak számít. Az egykori kométás Mózer Zoltánt is soraiban tudó osztrák együttes 3–1-re nyert tavaly októberben Kaposváron. Az ex-kaposvári röplabdázó akkor 10 pontot szerzett egykori csapata ellen. Mellette a szlovák Chocholak brillírozott, aki 25 pontjával oroszlánrészt vállalt a sikerből. Elsősorban őket és az azóta egyre jobb formába lendülő brazil triót kellene semlegesíteni a minél jobb eredmény elérése érdekében. Az osztrák gárda gyakorlatilag már a legjobb négy között tudhatja magát, csak igen komoly visszaeséssel pottyanhatnak ki az elitből.

Onnan, ahová a Kométa Kaposvár SE még szeretne bekerülni. Erre van még esély az elmúlt meccseken tapasztalt kiváló sorozatnak köszönhetően. Kovács Zoltán sérülése azonban a legrosszabbkor jött.
– Sajnos Zoli kézsérülése súlyos, nemrég műtötték és egy fémdarabot is kapott rögzítésképpen – mondta Zarka Péter, Kométa-Kaposvár SE vezetőedzője. – Felépülése előre láthatólag másfél, két hónapot vesz igénybe. Helyettese Csoma Krisztián lesz, aki nagy lehetőséget kapott, remélhetőleg tud majd élni vele. Híreink szerint jó formában van az Innsbruck, de náluk sem mindenki egészséges. A válogatott mérkőzései miatt csak kevés időt tudott együtt készülni a csapatunk, meglátjuk mire lesz elegendő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!