Sport

2009.01.09. 18:08

Kovács Bence bajnoki címet szerzett

Nagyszerűen szerepeltek a Kaposvári Sportiskola és a Kaposvári Nehézatlétikai SE versenyzői a Karcagon rendezett Serdülő Kötöttfogású Országos Bajnokságon. Kovács Bence (Kasi) arany, Halasi Dániel (Kasi) ezüst, Knipli Csongor (KNSE) pedig bronzérmet nyert.

Temesvári Iván

A korosztály legrangosabb kötöttfogású seregszemléjén a 42 kg-os Kovács Bence érte el a legszebb sikert, hiszen három ellentmondást nem tűrő győzelem után már a döntőre készülhetett. A finálé sem okozott problémát a fiatal tehetségnek és kitűnő felkészültségének, erőállapotának és technikai tudásának köszönhetően magabiztosan lett 2008-ban is országos bajnok.
A 85 kg-os Halasi Dánielnek ezüstérmet „hozott" remeklése, az éremkollekció teljessé tételéről pedig a 47 kg-os Knipli Csongor gondoskodott.

Az előző esztendő, talán fogalmazhatunk így megkoronázásaként egy igen komoly elismerés érte a Kaposvári Sportiskola és a Kaposvári Nehézatlétikai SE birkózószakosztályát. A Magyar Birkózó Szövetség ugyanis elkészítette a 2008-as év összesített egyesületi rangsorát, ahol a 93 működő szakosztály közül 81 kapott olimpiai pontot. A kaposvári birkózó sport történetének egyik legkiemelkedőbb helyezését érte el, amely pontjainak összesítése után a kiemelkedő 8. helyen zárta az évet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!