Sport

2009.04.28. 18:27

Bp. Honvéd - BFC Siófok 0-2

Az első félidő eseménytelenül telt el, a játékot főleg a somogyi csapat uralta. A második játékrészben egy tizenegyesből szereztek vezetést a siófokiak, amit húsz perccel később megerősítettek egy újabb találattal.

SonlineBudapest, 1000 néző, v.: Németh Á. (Farkas B., Vígh T.)
Bp. Honvéd: Rabóczki - Vukmir, Debreceni, Filó, Magoc - Lungu, Hidi - Moreira, Hercegfalvi, Abass - Abraham; vezetőedző: Sisa Tibor.

BFC Siófok:
Milinte – Tusori, Hegedűs Gy., Sütő, Köntös – Kogler, Nagy L., Kanta Sz., Roni – Ivancsics, Magasföldi; vezetőedző: Aczél Zoltán.2. félidő

90+2. perc: 0-2.
Diego oldalsó beadását Vólent fejelte három méterrel a kapu mellé.

90+1. perc: Ekounda is fölé fejelt.

90. perc: Diego szögletát fejelte kapufára Filó.

88. perc:
Abraham helyett Vólent jött be.

86. perc: Magasföldi helyett Ekounda állt be. Hegedűs faultolta Diegot, a szabadrúgást Abraham a bal sarok mellé fejelte.

82. perc: A baloldali szögletet Kanta tekerte be a kapu elé, de visszajutott hozzá a labda. Megismételte a lövést, de nem tudták végigvinni a helyzetet a vendégek.

76. perc: 0-2! Baloldali szöglet utáni felszabadításból jött az akció, baloldali elívelt labdát Bojtor becsúsztatta Magasföldi elé, aki befele vezette a labdát, majd csinált két lövőcselt, ezt követően pedig tizenöt méterről a jobb alsóba gurított.

74. perc: Vukmir kapott sárgát. Ivancsics helyett Andruskó Attila jött be, aki nagy tapsot kapott a piros-fekete szurkolóktól, hisz a játékost Kispestről kapta kölcsönbe a siófoki csapat.

68. perc: Diego lőtt Tusori mellett a bal oldalon a kapu közepébe tizenöt méterről, Milinte szépen védte.

65. perc: Roni helyett Bojtor jött be.

60. perc: Moreira helyett Diego jött be.

59. perc: Roni szállt bele a Filóba a térfél közepén, de nem kapott érte semmit.

58. perc: Vissazgurított labdát bal oldalon 16 sarkáról Abass vágott a felső lécre.

54. perc: Sütő szabadrúgása 23 méterreől magasan a kapu fölé ment.

53. perc: 0-1! Ivanccsics jobbra mozduló kapus melett a kapu bal oldalába talált.

52. perc: Levágott labdára rajtolt Rabóczki és Magasföldi. Magasföldi előbb érte el a labdát Rabóczki eltarolta, ezért sárgát kapott, tizenegyest ítélt a bíró.

48. perc: Csere nem volt. Tusri beadás volt jobbról, de Roni ollózta vissza a kapu előterébe, a védők felszabadítottak.


1. félidő

45+1. perc: 0-0.

44. perc:
Moreira lekönyökölte Tusorit, de nem lett következménye, előtt Magasföldit ápolták, sokat állt a játék.

40. perc: Még mindig a vendégek mutatkoztak erősebbnek, de fölényüket nem tudták kihasználni.

37. perc: Sütő szöktette Köntöst középre adott, védök szögletre mentettek. Ivancsics rúgása jól kanyarodott, de mindenki mellet elsuhant, így beadás lett belőle.

35. perc: Nagy Lajos 22 méterről messze a bal kapufa mellé lőtt.

30. perc: Hegedűs hibázott, Abraham elvette tőle a labdát, középre centerezett az érkező Hercegfalvinak de a védők felszabadítottak, így odalett a helyzet. 

23. perc: Lungu kapujától húsz méterre szabálytalankodott Magasföldivel szemben. Ivnacsics végezte el a szabadrúgást, de Rabóczki kiöklözte a lövést.

22. perc: Moreira adott be balról, az érkező Abass elől a siófoki védők szögletre mentettek, ami Hercegfalvi adott be, Filó fejelte négy méterre a kapu mellé.

20. perc: Kapusoknak nincs igazán védenivalójuk, sok a szabálytalanság, de a Siófok még mindig jobb a mezőnyjátéjban, ém nem jutnak el kapuig.

17. perc: Roni fejelt hat méterről magasan a kapu fölé.

15. perc: Roni baloldali beadását Magasföldi elől Rabóczki szedte el.

13. perc: Első hazai szögletből nem lett semmi.

11. perc: Megvolt az első komoly helyzet: Abraham 16 méterről jobbról két méterre a bal alsó mellé lőtt.

8. perc: Sok a szabálytalanság, emiatt sokat is áll a játék. Vukmir szállt bele legutóbb Köntösbe, de megúszta lap nélkül.

6. perc: Helyzet nem adódott még a találkozón, de a Kispest térfelén van többet a labda, bár többször is próbáltak a hazaiak kitörni, sikertelenül. 

3. perc: Ivancsics szabadrúgás jött jobbról, de a védők fogták. A vendégek a kezdeményezőbbek.

1. perc: Siófok kezdte a találkozót, azonnal szabadrúgást kaptak faultért. Sütő tört előre, de semmi sem lett a helyzetből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!