Sport

2009.05.21. 19:19

Vojvoda Dávid: irány Paks?

Vojvoda Dávid, a Kaposvári KK fiatal kosárlabdázója megkapta új szerződését Monok Tibor ügyvezető-elnöktől, a játékost azonban a Paks is csábítja.

Kun Zoltán/Sonline

Újabb négy játékossal tárgyalt a folytatásról csütörtökön Monok Tibor, a Kaposvári KK ügyvezető-elnöke. Az eddigi tartozás mértékéről és azok kifizetéséről valamennyiükkel sikerült megállapodni.



Vojvoda Dávid – akit leginkább a paksiak vinnének –, Hendlein Roland, Kiss Kornél és Orosz László is átvette a számára kínált új szerződést. A négy kosárlabdázó a jövő hét végéig ígért választ arra a kérdésre, hogy marad-e Kaposváron.

Már a szezon vége előtt elkezdődött a játékoskeringő a kosárlabda NB I-ben. Az már biztos, hogy Körtélyesi Gergely Sopronból a Paksi Atomerőmű SE együtteséhez igazol. A tolnaiak egy évvel meghosszabbították Dzunics Braniszlav szerződését is.

Úgy hírlik, Bódi Ferenc ismét az Albacomp együttesében folytatja pályafutását. A bedobó egyszer már elhagyta Bálind József együttesét a székesfehérváriak kedvéért, de finoman szólva sem ment neki a játék, így visszatért a Vasúthoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!