Sport

2009.10.24. 16:18

Értékes döntetlen a Győr otthonában

A hétközi – kupameccsen elért – döntetlen után, ismét 1–1-et játszott a Kaposvári Rákóczi FC a Győri ETO otthonában.

SONLINE

Győri ETO–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (0–1)
A Kaposvári Rákóczi FC szerdán a Magyar Kupa-találkozón borsot tört a győriek orra alá. Prukner László együttese ugyanis értékes döntetlent harcolt ki. Ezúttal a bajnokságban csap össze a két zöld-fehér alakulat. De nem kell sokat várni a két együttes harmadik összecsapására, ugyanis szerdán – a Kaposvári Rákóczi FC otthonában – rendezik a kupameccs visszavágóját.

1. perc: a vendégek kezdték a mérkőzést. Egy megszerzett labda után Alekszidze kapta a labdát, aki tizenhat méterről lőtt, de a labda mellé szállt.

3. perc: nagy iramban kezdte a találkozót a Győr; Nicorec is lövésre szánta el magát, de 15 méteres bombáját Zahorecz blokkolta.

6. perc: körülbelül huszan kísérték el Somogyból a Rákóczit. A vendégszurkolók csendben fagyoskodva nézték a zöld-fehér rangadót.

9. perc: Nikolics okozhatott volna némi zavart a Győr kapuja előtt, ám Szabó O. remek ütemben tisztázott a kaposvári csatár elől.

10. perc: megszületett a találkozó első gólja, igaz a játékvezető les miatt érvénytelenítette. Koltai talált a Kaposvári Rákóczi FC kapujába.

12. perc: tovább szorongatotta a Győr a Kaposvári Rákóczi FC-t, ezúttal Kink vette célba a somogyiak kapuját, de 12 méteres lövését Milinte hárította.

14. perc: 0-1!
Sztanics
ugratta ki a védők közül remek ütemben kilépő Nikolicsot, aki tizenkét méterről a jobb alsó sarokba lőtt.

18. perc: Babics csúnyán felrúgta Gujicsot, a győriek védője sárga lapot kapott.

21. perc: a váratlanul bekapott gól nagyon megfogta a hazaiakt, igaz többet birtokolták a labdát, de helyzetig nem tudtak eljutni, sőt a legutóbb Petrók próbálkozhatott 23 méterről, de lövése fölé szállt.

24. perc: kezdett magára találni a Győr. Alekszidze lőhetett tizennyolc méterről, de nem talált kaput.

27. perc: Kink bal felsőbe tartó 22 méteres szabadrúgása után védett hatalmas bravúrral a Kaposvári Rákóczi FC kapusa, Milinte.

29. perc: Kovácsevics kapott sárga lapot Kink buktatásáért.

33. perc: az utóbbi percekben nem forgott veszélyben egyik kapu sem. A labda a középpályán pattogot, a csapatok a játék tördelésével foglalkoztak.

36. perc: egy jobb oldali beadás után Grúz mentett szögletre. A sarokrúgás után Alekszidze lőtt fölé tizennégy méterről.

38. perc: cseréltek a hazaiak: Koltait Tokody váltotta.

41. perc: ismét rezgett a háló, igaz csak az oldala. A kaposváriak a jobb oldalról, 22 méterről végezhettek el szabadrúgás, a labda mögé Gujics állt és tekert mellé.

45. perc: Pilibaitis távoli lövését hárította Milinte, a játékvezető két percet hosszabbított.

45+2. perc: vége az első félidőnek.

46. perc: elkezdődött a második játékrész, a szünetben egyik vezetőedző sem cserélt.

48. perc: huszonhárom méterről lőhetett szabadrúgást a Kaposvári Rákóczi FC. Nikolics a bal felső sarok fölé tekert.

51. perc. Józsi bal oldali szabadrúgása után Tokody fejesét védte Milinte.

55. perc: cserélt Prukner László: Gujicsot Szepessy váltotta.

58. perc: Kovácsevics tizennyolc méterről lövésre szánta el magát, de mellé durrantott. Cseréltek a hazaiak is: Pilibaitis helyére Dinjar került.

61. perc: a vendégek jobb oldalról a tizenhatos sarka és az oldalvonal közül végezhettek el szabadrúgást. Grúz tekerése után harsant a síp, a játékvezető Rákóczi-szabálytalanságot látott.

64. perc: Sztanisics jobb oldali beadása után Nicorec fejelt kevéssel a bal kapufa mellé.

66. perc: Sztanisics kapott sárga lapot. Cseréltek a hazaiak Nicorecet Brnovics váltotta.

73. perc: cserélt Prukner László is Nikolicsot Markovics váltotta.

77. perc: Milinte magabiztosan húzta le Szabó O. szögletét.

80. perc: gyors egymásutánban két sárga lapot is kiosztott a játékvezető: Dinjar és Markovics is besárgult.

84. perc: a Rákóczi kapujától 25 méterre szabadrúgáshoz jutott a Győr, Kink azonban csúnyán fölé durrantott.

88. perc: Józsi szabadrúgása után Fehér Z. fejelt hét méterről fölé. Sztanics kapot sárga lapot reklamálásért, akit le is cserélt Prukner László, helyére Hegedűs D. került.

89. perc: 1-1!
Brnovics
átadása után Alekszidze nyolc méterről lőtt a jobb alsó sarokba.

90. perc: a játékvezető három percet hosszabbított.

90+3. perc: vége a találkozónak.Győr, ETO-park, 1000. V.: Farkas A. (Demeter, Fehér Gy.).
Győri ETO: Sztevanovics – Babics, Sztanisics, Fehér Z., Szabó O. – Koltai (Tokody a 38. percben), Pilibaitis (Dinjar az 58. percben), Józsi, Kink – Alekszidze, Nicorec (Brnovics a 66. percben). Vezetőedző: Pintér Attila.
Kaposvári Rákóczi FC: Milinte – Grúz, Petrók, Zahorecz – Kovácsevics, Maróti, Gujics (Szepessy az 55. percben), Balázs B., Junior – Nikolics (Markovics a 73. percben), Sztanics. Vezetőedző: Prukner László.
Gólszerző: Alekszidze a 89. percben, illetve Nikolics a 14. percben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!