Sport

2009.10.28. 15:43

Pintér Attila rugdosódott, a játékvezető elzavarta

A visszavágón 2–0-ra kikapott a Győrtől, így kiesett a Magyar Kupából a Kaposvári Rákóczi FC csapata.

SONLINE

Kaposvári Rákóczi FC–Győri ETO FC
0–2 (0–1)

1. perc: A 78 éves korában elhunyt Mudig József játékvezetőre emlékeztek a csapatok és a nézők. A mérkőzést a narancssárga felszerelésbe öltözött vendégek kezdték.

2. perc: Gujics szöktette szépen Nikolicsot, a 16-oson belülre került játékos labdáját lefülelték a védők.

4. perc: Tokody kapott beívelésből szép labdát hat méteren, Milinte szépen hárította a lövést.

6. perc: Sztanics 28 méteres szabadrúgása akadt el a győri védőkön.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Tokody találata után már nem volt remény
[/caption]
8. perc: Pilibaitis távoli lövését fogta magabiztosan Milinte.

 

11. perc: Egy jobb oldali beívelés után Milintének kellett határozottan kilépnie a labdáért. A túloldalon Nikolics elől lopták le a védők a beadást.

15. perc: Balázs kapott szép labdát egy szabadrúgás után a jobb oldalon, a beadást nikolics 10 méterről a kapu fölé belsőzte.

17. perc: A harmadik győri szögletet Milinte húzta le magabiztosan.

18. perc: Nikolics vert át két védőt a 16-os bal sarkánál, lövését megfogta az ETO kapusa.

19. perc: Gujics kétszer találta telibe 15 méterről védőjét, a másik oldalon Balázs lövésébe vetődtek bele. Az ellentámadásban Milinte bravúrjának köszönheten nem kapott gólt a Rákóczi.

23. perc: Babic számolt el egy hosszú indítást, Nikolicsot Sztanisics vágta fel a 16-os sarkánál. A győri játékos sárga lapot kapott.

25. perc: Zahorecz szabadrúgását szögletre tolta Sztevanovics.

26. perc:  A Rákóczi három szögletéből egy sem ment el az ötösig, Nikolicsot azóta is ápolják. Juniort is felvágták a félpályánál, a nézők enyhe csürhézésbe kezdtek.

29. perc: Fehér felvágott egy kaposvárit a félpályánál, dumáért és a szabálytalanságért sárga lapot kapott. Nikolics visszatért a pályára az ápolás után.

34. perc: Határozott kaposvári belépők után Sztanics került lövőhelyzetbe 20 méterre a kaputól, az emelés egy méterrel ment a kapufa mellé.

37. perc: Szepessy lapos beadásáról maradt centikkel a fejelni készülő Nikolics.

41. perc: Nikolics szabadrúgásból ívelt a hosszú oldalra, de a győri védők levették a beadást.

44. perc: Balázs verekedte magát előre a bal oldalon, de a fiatal játékos mezhúzásért sárga lapot kapott. alekszidze egy korábbi faultért kapott szintén figyelmeztetést.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Hiába ért el Győrben értékes döntetlent a Rákóczi
[/caption]
45. perc: 0-1!
A 16-os jobb sarkáról Kink talált be szabadrúgásból, Milinte mehátrált a sorfal mögé, nem látta a lepattanó labdát.
Félidő.

48. perc: A szünetben cseréltek a vendégek, Nicorec helyett Dinjar érkezett.

50. perc: Gujics kevergetett szépen, majd Szepessyvel kényszerítőzve került gólhelyzetbe kisodródva, a lövés centikkel ment a kapufa mellé.

54. perc: Balázs tört a középpályán szépen előre, lőnie kellett volna, átadását viszont senki nem várta a szélen.

55. perc: Nikolics három méterről pöcizett kapura, védőjének lába azonban szögletre mentett.

59. perc: Pilibaitis kapott sárgát, mert a megiramodó Sztanicsot lerántotta kapuratörés közben.

63. perc: King kapott jó labdán a bal oldalon, a játékos befűzött két kaposvári védőt is, lövését Milinte tolta szögletre.

65. perc: Grúz megpattanó lövését Sztevanovics tolta ki az oldalovonalon.

67. perc: Grúzt Hegedűs cserélte.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Prukner László: mindent megtett a csapatom
[/caption]
70. perc: Hegedűs kapott sárga lapot, pedig test a test elleni küzdelmben bizonyult csak jobbnak középen.

72. perc: 0-2!
Alekszidze ment el a bal oldalon, de  apartjelző nem vette észre, a középreadás után Tokody középről a bal alsóba rúgta a labdát 18 méterről.

74. perc: Józsi helyett Kiss Máté, az U20-as magyar válogatott lépett pályára a győrieknél.

76. perc: Kettőt cserél a Rákóczi, Petrókot Markovics, Sztanicsot Reszli váltotta.

80. perc: Szepessy hibázot nagyot a jobb oldalon, de javításként 20 méterrel később becsúszva szerelte a helyén előretörő győri játékost.

82. perc: Szepessyt vágták fel csúnyán 22 méteren. Nikolics a szabadrúgást a bal kapufa mellé lőtte másfél méterrel.

85. perc: Alekszidze maradt a földön egy ütközés után, Pintér Attila, a győriek mestere megrugdosta a kispad falát, a játékvezető az ETO edzőjét felküldte a lelátóra. Alekszidzének természetesen semmi baja sem volt.

88. perc: Kink csukta össze reccsenősen Markovics bokáját. A győri sárgát kapott a megmozdulásért. Kink helyett a szintén U20-as válogatott Dudás Ádám lépett pályára az ETO-ban.

90+1. perc: Szepessy középről lőhetett, Sztevanovics könnyedén hárított. Vége a mérkőzésnek. A rákóczi kiesett a kupából.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ők is mindent megtettek
[/caption]
Kaposvári Rákóczi FC: Milinte – Kovácsevics, Petrók (Markovics, 76.), Zahorecz – Balázs, Grúz (Hegedűs, 67.), Sztanics (Reszli, 76.), Gujics, Junior – Szepessy, Nikolics. Vezetőedző: Prukner László.
Győri ETO FC: Sztevanovics – Babics, Stanisics, Fehér Z., Völgyi – Tokody, Pilibaitis, Józsi (Kiss M., 74.), Kink (Dudás, 89.) – Nicorec (Dinjar, 46.), Aleksidze. Vezetőedző: Pintér Attila.
Gólszerzők: Kink (45.), Tokody (72.).

Prukner László: Nem tudom elmarasztalni a csapatomat, mert mindent megtettünk a továbbjutás érdekében, ám a fordulópontokból rosszul jöttünk ki.
Pintér Attila: Elértük, amiért jöttünk. A terveink szerint alakult a mérkőzés és nagyon örülünk a továbbjutásnak.

A Kaposvölgye is kiesett

Szigetszentmiklós–Kaposvölgye VSC 3–2 (1–0)
– Az egész meccset végigtámadtuk, mondhatni egykapuztunk; a védelmünk azonban az ellenfél támadásainál sajnos totális csődöt mondott... – mondta a szigetszentmiklósi visszavágó után Horváth Lajos, a vendég Kaposvölgye VSC mestere. – A házigazdák már 2–0-ra vezettek, a második félidő első negyedórájában azonban négy perc alatt egyenlítettünk. Tán még ünnepeltünk, amikor a hazaiak újra megszerezték a vezetést – bő 10 perc alatt négy gól született –, s ez is maradt a találkozó vége. Összességében azt kell, hogy mondjam, az első mérkőzésen úszott el a tovább jutás, ahol nem tudtuk kihasználni a hazai pálya előnyét.

Szigetszentmiklós, 100 néző. V.: Sulyok.
Szigetszentmiklós: Járfás – Csák, Király, Rédei, Pénzes – Riedl, Pintér, Csépányi (Kozma a szünetben), Csurka – Noah (Szécsi 75.), Majoros. Edző: Várhidi Péter.
Kaposvölgye VSC: Strublics – Jagodics, Duricza, Vaskó, Szabó Sz. – Szűcs, Andruskó, Koller (Simon 70.), Sandro (Horváth Gy. a szünetben) – Godslove (Fellai 78.), Kardos. Edző: Horváth Lajos.

Gólszerzők: Noah (a 35. percben), Riedl (az 52. percben), Majoros (a 62. percben), illetve Horváth Gy. (az 55. percben), Andruskó (az 59. percben).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!