Sport

2009.10.18. 11:37

Szurkolók tömege várta U20-as válogatottat

A bronzcsapat játékosai egyesével vonultak be a váróterembe a szurkolók óriási üdvrivalgása közepette.

Sonline/mti

Az eredetileg 22:35 órára ígért érkezés némileg csúszott, mivel a gép csupán 23:02 órakor landolt a ferihegyi reptéren. A  terminált megtöltő, ezernél is több drukker azonban addig sem unatkozott, s nem is bosszankodott, boldogan, zenélve, énekelve  várta az ifjú futballistákat, akik a magyar labdarúgás elmúlt  évtizedeinek legnagyobb sikerét aratták Egyiptomban.

Miután leszállt a "bronzcsapatot" szállító repülő a játékosok -  nyakukban a felbecsülhetetlen értékű világbajnoki éremmel -  egyenként vonultak be a váróterembe, ahol köszöntötték őket a szövetség vezetői, a kedvükért éjszakázó szurkolók pedig óriási üdvrivalgással jelezték mindnyájuknak, hogy hálásak a vb-n nyújtott  teljesítményükért.

Egervári Sándor együttese, amely az európai gárdák közül egyedüliként jutott a legjobb négy közé, a pénteki bronzmérkőzésen Costa Rica ellen nyert, az 1-1-es rendes játékidő után 11-esekkel. Emellett Koman Vladimir öt góljával a 24 együttest felvonultató torna ezüstcipőjét érdemelte ki.

Magyar csapat harmadik alkalommal szerzett érmet labdarúgó-világbajnokságon, a felnőtt válogatott az 1938-as és az 1954-es vb-n is a második helyen végzett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!