Sport

2010.08.25. 10:45

Montenegrói játékost tesztel a Siófok KC

Lemondott Borsos Attila, a Siófok KC technikai vezetője, helyét az egykori kiváló labdarúgó, Bimbó Tamás vette át.

Keszthelyi Zoltán

Montenegrói játékost tesztel a Siófok KC Milena Vranes személyében, aki a legutóbbi szezonban a Biseri Pljevlja együttesében szerepelt. A szerződtetésről néhány napi tesztelés után dönt Imre Vilmos szakmai igazgató.

balatoni együttesben első alkalommal szerepelt Kopecz Barbara, aki tagja volt az ifjúsági világbajnokságon szerepelt magyar válogatottnak, illetve hosszú gerincsérülése után a nagykanizsaiak ellen tért vissza Szűcs Viktória.

Az olimpiai bronzérmes Mátyás Augusztával felálló vendégek a balatoniak fiókcsapatának is tekinthetők. Az ex-siófoki Gyánó Kinga mellett ugyanis Pintér Karolina, Dabóczi Adrienn, Csaba Eszter és Hrankai Regina is zalaiakat erősíti a következő szezonban kettős igazolással.A csütörtökön 17 órakor az UKSE Szekszárd együttese ellen hazai pályán játszó klubot érintő hír, hogy Borsos Attila technikai vezető lemondott posztjáról, akinek a munkáját az egykori kiváló labdarúgó, a 275 első osztályú mérkőzésnek pályára lépő Bimbó Tamás vette át.

Siófok KC–Nagykanizsai Izzó SE 46–23 (25–7)
Siófok KC: Scholtz – Hosszu 7, Kovács A. 2, Tóth Zs. 3, Bloj 3(1), Bognár A. 1, Szalai 2(1). Csere: Lajtos (kapus), Szepesi 8, Kiss O. 6, Nagy R. 5, Szűcs V. 5, Tóth M. 2, Kopecz 1(1), Valovics, Vranes 1(1). Szakmai igazgató: Imre Vilmos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!