Sport

2010.11.06. 15:35

Online közvetítés: Paks - Siófok

Az ötödik Paks otthonában lép pályára a BFC Siófok, mely legutóbbi három meccsét rúgott gól nélkül bukta el.

K.Z.

Kattintson IDE az online közvetítésért!

Míg a házigazdák két győzelemmel a hátuk mögött várják a találkozót. Ilyen előjelek után meglepetés lenne a siófoki pontszerzés az unikumnak számító Paks ellen, mely idegenlégiósok nélkül aratja sikereit.
– Számomra nem meglepetés a szereplésük, ez reális elvárás egy ilyen anyagi lehetőségekkel rendelkező klubbal szemben – mondta Horváth Károly a siófokiak szakvezetője.

Kattintson IDE az online közvetítésért!

Az utóbbi szerint nyáron új szakmai szemlélet érkezett a tolnaiakhoz, akik Tököli távozásával nagyot léptek előre csapat szinten. (Utóbbit Montvaira cserélték, aki öt góllal házi gólkirály!) A paksi csapatjátékra jó példa a gólok eloszlása, ami azt mutatja: ha kell többen – Bartha, Böde, Vayer, Éger – képesek lendíteni az együttesen. Azonban a Paks is verhető, hisz viszonylag sok gólt kap, annyit, mint a Siófok (17). Az újoncnak sajnos a rúgott gólok számával vannak gondjai (12), hisz ennél kevesebbre csak a Szolnok volt képes.

Kattintson IDE az online közvetítésért!

– Nehéz rúgott gól nélkül pontot vagy pontokat szerezni – ismerte el Horváth Károly. – Nekünk azonban a jelen helyzetünkben nincs más választásunk csak a pontszerzés. A vereségek miatt az elmúlt időszakban próbáltam változtatni az összeállításon, de nem hozta a várt eredményt. A képességeket nem figyelmen kívül hagyva a legjobb állapotban lévő labdarúgókat fogom pályára küldeni. Optimizmusra ad okot, hogy a Pápa ellen már látszott némi javulás játékban, csapategységben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!