Sport

2010.11.04. 07:27

Siófok-Rákóczi: egy-egy

Megyei derbit rendeztek a labdarúgó Ligakupa harmadik fordulójában, melyen a BFC Siófok a Kaposvári Rákóczit látta vendégül. A balatoniak Ivancsics Gellért révén szereztek vezetést az első félidőben, melyet a Rákóczi részéről Bojan Pavlovics egyenlített ki, kialakítva a végeredményt.

Keszthelyi Zoltán

A szemerkélő eső ellenére is bántóan kevés nézőt vonzott a megyei rangadó, melynek első félidejét röviden úgy lehetne összefoglalni: egy gól és más semmi… A két együttes igen gyenge produkcióval rukkolt elő, pontrúgásokon kívül semmi veszélyt nem jelentettek egymás kapujára.

A házigazdák gólja is utóbbiból született Grúz hibája után, aki saját térfelén eladta a labdát. Az ezt követő szabadrúgást Ivancsics zúdította 18 méterről a korábban Siófokon is védő Milinte kapujának bal oldalába (1–0).



A második játékrész is unalmas játékot hozott, amit gyakorlatilag helyzetek nélkül játszottak le a csapatok. Az egyenlítés a csereként pályára lépő Pavlovicsnak köszönhető, aki egy egyéni akció után balról befelé cselezve kilőtte a rövid sarkot (1–1).

A vendég kaposváriak teljesítményére mindenképpen pozitívan hatottak a cserék, akik hozzátudtak tenni csapatuk játékához.
A balatoniak a találkozót követően négy, míg a kaposváriak két ponttal állnak a csoportban az egy pontos Újpest előtt. 

BFC Siófok–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (1–0)
Siófok, városi stadion, 100 néző. V.: Oláh G.
BFC Siófok: Szalma – Tusori (Fehér, 46.) , Mogyorósi, Pé-cseli, Novák (Lukács, 70.) – Kecskés (Horváth A., 46.), Kocsis G.(Ladóczki, 46.) – Tóth R., Ivancsics (Délczeg, 46.), Piller – Csermelyi. Vezetőedző: Mihalecz István.
Rákóczi FC: Milinte – Gods-love, Petrók (Zahorecz, 57.), Grúz, Lelkes – Keresztes, Kovács O. – Böle, Szepessy (Kulcsár, 57.), Lipusz (Pavlovics, 63.) – Zsolnai (Perics, 79.). Vezetőedző: Sisa Tibor.
Gólszerzők: Ivancsics (35.), illetve Pavlovics (78.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!