Sport

2011.03.26. 17:43

Rendezi a tartozásait a KKK a játékosai felé

Szokatlanul korán, már 16 órára megérkeztek a mérkőzés helyszínére a kaposvári felnőtt csapat tagjai a Városi Sportcsarnokba a szombati Nyíregyháza elleni összecsapásra.

Kun Zoltán

A pályán ekkor még javában nyüstölték egymást az utánpótlás együttesek, ám a felnőttek – természetesen még civilben – Fekete Ádám vezetőedzővel együtt az első emeleti  tanácsterem felé vették az irányt. A játékosértekezleten ott volt Monok Tibor, a komoly anyagi gondokkal küzdő Kaposvári KK, ügyvezető-elnöke, aki a megbeszélést követően tájékoztatott az ott elhangzottakról.

 – Az elmúlt napokban folyamatosan zajlottak a tárgyalások a lehetséges segítőinkkel – kezdte beszámolóját Monok Tibor. – Végül Szita Károly polgármester hathatós segítségével sikerült olyan támogató céget találni, amely segít bennünket, abban, hogy mielőbb elkezdhessük a játékosok felé fennálló tartozásaink rendezését. A cég kérésére sem az összeg nagyságát, sem a támogató kilétét nem hozzuk nyilvánosságra. Annyit elárulhatok, hogy ez az összeg ebben az időszakban nagy segítséget nyújt számunkra, így legalább lélegzethez jutunk és a következő szezon nevezéséig rendezni tudjuk a játékosok felé a tartozásainkat. – Nagyon remélem, hogy rendeződik a helyzetünk és tényleg megkezdődik a törlesztés felénk  – mondta a bemelegítés előtt Soós Gábor, a Kaposvári KK csapatkapitánya. – Köszönjük Szita Károly polgármester úrnak, hogy ismét a csapat mellé állt, az ő szerepvállalása garanciát jelent számunkra.
Információink szerint a jövő héten szerdán utalják az első részletet a játékosok számlájára. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!