Sport

2011.05.26. 10:15

Kos Csurgóra igazol? Nemzetközi kupaindulás a tét Füreden

Gőzerővel folyik a következő szezonban szereplő Csurgói KK keretének kialakítása. A kézilabdacsapat a klub történetek legjobb, egyben nemzetközi szereplést érő bajnoki helyezéséért küzd pénteken.

Sonline

A Csurgó, amennyiben legyőzi a Balatonfüredet a rájátszás utolsó mérkőzésén, akkor ötödik helyével a nemzetközi porondon is bemutatkozhat, hiszen a Ferencvárosi TC és a PLER fúziója miatt az ötödik helyezett kapja meg ezt a jogot miután az egyesülő két gárda külön-külön is kupainduló helyen végzett. Az egyik az EHF, a másik a KEK ben való indulás harcolta ki.Kedden a hanballplanet.com oldalon megjelenő írás szerint a volt horvát válogatott balkezes jobblövő Igor Kos megállapodott a csurgóiakkal és itt folytatja pályafutását. Az idényt a Ferencvárosnál töltő játékosnak gazdag nemzetközi tapasztalata van. Játszott a horvát Croatia Zágráb, a szlovén Celje, a francia Chambery, a német Flensburg, és a Leon, vagy a Fradi előtt a Pick Szeged csapatában.

A felsorolásból az is kiderül, hogy szinte kivétel nélkül európai topcsapatok mérkőzésein szerzett tapasztalatokat a 33 éves átlövő.
A klub ugyan hivatalosan nem erősítette meg a hírt, de annyi közleményben tudattak, hogy két játékossal már mindenben megállapodtak csak a szerződés aláírása nem történt meg. Remélhetőleg hamarosan további nevekről is be tudunk számolni.

Címkék#Csurgó
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!