Sport

2011.09.29. 11:00

Visszatért a Fino csapatába Geiger András

Visszatért Kaposvárra Geiger András. A 33 esztendős válogatott röplabdázó hét év után igazolt újra a nevelő-egyesületéhez, és a hírek szerint hosszabb távra tervez a Fino csapatában.

Sonline

Geiger András 17 évesen mutatkozott be a Kométa-Kaposvár felnőtt csapatában. Ezt követően a somogyiak alapembere és a közönség egyik kedvence lett. 2004-ben döntött a váltás mellett, és egy évet játszott Kazincbarcikán. Ezután Németországba költözött, ahol öt évet húzott le, a 2010/2011-es évadban pedig Romániában röplabdázott. A sportoló német és román bajnoki címet is szerzett és a Vfb Friedrichshafen, valamint a Remat Zalau színeiben a Bajnokok Ligájában is szerepelt.A kaposvári játékos anank idején a libero posztján játszott, az elmúlt években viszont már ütőként számítottak rá klubjaiban. Geiger már a Fino együttesével kezdte meg az idei nyári felkészülést, és sokáig szó volt arról, hogy Ausztriába szerződik. A hotVolleys Wien gárdájával azonban végül nem állapodott meg, így igent mondott a somogyiak hívására.
A röplabdázó és a klubvezetés szóban már megegyezett, és információink szerint a rutinos játékos hosszú távra, legalább három évre tervez Kaposváron. Geiger tudására és tapasztalatára nagy szüksége lehet a fiatal Demeter-legénységnek. Ha az igazolása elkészül, akár már vasárnap pályára léphet a Vegyész RC Kazincbarcika elleni hazai rangadón.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!