Sport

2011.11.04. 20:01

Tíz perc elég volt a Siófok KC-nek a továbbjutáshoz

A szezon talán legkönnyebb meccsét játszották Herr Orsolyáék a Szekszárd elleni kupameccsen, hisz tizenkét perc alatt lerendezték a legjobb tizenhat közé jutást, miután addigra már tízgólos előnyre tettek szert (12-2)!

Keszthelyi Zoltán

Szepesi öt gólig jutott ebben az időszakban, Bódi termelt mellé hármat, Ábrahám kettőt, Bogdanovic és Mörtel egyet-egyet. A vendégek támadásit remekül akadályozták meg a házigazdák, akik lerohanásokból könnyű gólokat dobtak, a szekszárdi nyitott védekezés ellen pedig leginkább Mörtel volt, aki pazar átadásokkal szolgálta ki Ábrahámot. A pályán egyáltalán nem látszott, hogy két első osztályú klub játszott egymással. A szünetig már tizenháromra nőtt a különbség Ábrahám újabb három góljának is köszönhetően. Szekszárdi oldalon harminc perc alatt csak Jenőfi, Borbás és Kopecz tudott csak betalálni Herr kapujába.A második játékrészben minden játékosának lehetőséget adott Imre Vilmos, aki megtehette, hisz a 37. percben tizennéggyel vezetett együttese (24-10)… Ezt követően némileg leállt a hazai gólgyár, hisz több mint húsz perc alatt csak öt gólra futotta a szokatlan összeállításban játszó és talán ezért sokat hibázó balatoniaktól, akiktől Szepesi kétszer, Kovács, Souza és Kiss talált be. A siófokiak sikere viszont ezúttal egy pillanatig sem forgott veszélyben, így várhatják a november tizenhetedikei sorsolást.

Siófok KC-Galerius Fürdő – UKSE Szekszárd 29-23 (21-8)
Siófok, Beszédes iskola 250 néző. Vezette: Bujdosó, Tomecskó.

SKC: Herr – Bódi 5, Bogdanovic 2, Ábrahám 6, Szalai, Mörtel 3(1), Szepesi 10(3). Csere: Lajtos (kapus), Souza 1, Bloj, Németh Cs., Kiss O. 1, Kovács A. 1(1). Szakmai igazgató: Imre Vilmos.
UKSE: Kurucz – Weigel, Szekerczés 2, Borbás 2, Fauszt , Jenőfi 9(5), Burai 2. Csere: Kurucz (kapus), Vasas 2, Kopecz 5, Gulya 1. Edző: Kovács Jenő.
Hétméteres: 8/5, illetve 5/5.
Kiállítás: 6, illetve 8 perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!