Sport

2012.06.04. 17:32

Edzőkérdés: több szakember is képben van még a Rákóczinál

Az edzőkérdés is szóba került a Kaposvári Rákóczi FC elnökségi ülésén, egyelőre több szakember is képben van még a somogyi csapatnál.

Sonline

Hétfőn délután elnökségi ülést tartott a Kaposvári Rákóczi FC vezetése, és a megbeszélésen természetesen szóba került az edzőkérdés is. A részletekről Illés János ügyvezető a klub honlapján adott tájékoztatót.

– Az elnökségi ülésen értékeltük az elmúlt évet, foglalkoztunk az egyesület gazdasági helyzetével, majd az edzőkérdésről és a játékosátigazolási politikáról esett szó – így Illés János. – Meghatároztuk az irányvonalakat, vagyis azt, hogy milyen típusú edzővel próbáljam felvenni a kapcsolatot. Ezt egy-két napon belül megteszem, és ezután születhet majd döntés arról, ki irányítja a szakmai munkát a következő évadban. Több szakember is képben van még. A játékoskeret kialakításával kapcsolatban természetesen kikérjük majd az új edző véleményét.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!