Sport

2012.06.11. 20:49

Sisa újra a Diósgyőr kispadján?

Lapinformációk szerint nagy esély van rá, hogy a Kaposvárról távozó Sisa Tibor újra a DVTK edzője legyen.

Klein Péter

A Nemzeti Sport információi szerint 60 százalék esély van arra, hogy Sisa Tibor a Diósgyőri VTK edzője legyen. A szakember már egyszer irányította a csapatot az NB I-ben. Sisa Tibor, aki két szezon után távozott a Kaposvári Rákóczi kispadjáról, mellett szól, hogy olyan embert keresnek a DVTK élére, aki jártas az utánpótlás-nevelésben, képes összefogni az első csapatot és beépíteni a saját nevelésű fiatalokat.



Amikor jött a hír, hogy Sisa Tibor, akit mi rendkívül felkészült szakembernek tartunk, távozik Kaposvárról, azonnal felvettük vele a kapcsolatot - mondta kezdte Dudás Hunor a DVTK ügyvezetője, hozzátéve, hogy a klub egy portugál szakemberrel is tárgyal.

- A helyzet most az, hogy Sisa Tibor kapott egy kecsegtető külföldi ajánlatot, ha azt választja, akkor alighanem a portugál trénert szerződtetjük. Ha viszont úgy dönt, hogy a Diósgyőr ajánlatát fogadja el, akkor kijelenthetem, hogy napokon belül Sisa Tibor lehet a DVTK következő szakvezetője - mondta Dudás Hunor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!