Sport

2013.03.23. 17:26

Csak lesgólra futotta a Rákóczi erejéből

A Kaposvári Rákóczi FC előkészületi mérkőzésen gólnélküli döntetlent játszott a szerb élvonal 12. helyezettjével, az FK Hajduk Kulával.

Klein Péter

Kaposvári Rákóczi FC–FK Hajduk Kula 0–0
A Pécsi MFC ellen elmaradt mérkőzés és a válogatott szünet miatt kéthetes pihenő várt volna a Kaposvári Rákóczi FC együttesére. A somogyi zöld-fehérek így edzőpartner után néztek, és a szerb élvonal 12. helyén álló FK Hajduk Kula csapatával mérkőztek meg szombat délután.

Az első játékrészben kezdeményezőbb volt a Kaposvári Rákóczi, de hiába talált az ellenfél kapujába Vrucina, a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot. A második félidőre is megmarad a hazai fölény, de a szerbeknek is akadt lehetősége, egy-egy kontra végén. Azonban érvényes találatot egyik fel sem szerzett, így a kaposváriak gólnélküli döntetlennel hangoltak a pénteki, Pápa elleni találkozóra.

Kaposvár, Rákóczi-stadion 100 néző. V.: Berger.
Kaposvári Rákóczi FC: Hajduch (Campar, 54. p.) – Okuka, Kovács O. (Kovacsics, 75. p.), Bank (Zámbó, 54. p.), Jánvári – Pavlovics, Safaric, Balázs B., Horváth T. (Haruna, 62. p.) – Vrucina (Waltner, 54. p.), Oláh. Vezetőedző: Prukner László.
FK Hajduck Kula: Brac (Latinovics, 72. p.) – Milutinovics, Vukovics, Crnoglavac, Cvetkovics – Culum (Varga B., a szünetben) – Kis, Cavrics (Sekulics, 59. p.), Rusmir (Ivanovics, 72. p.), Tosics – Veselinovics (Miroslavjer, 68. p.). Vezetőedző: Milan Milanovics.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!