Sport

2013.04.16. 13:21

Hosszú volt az éjszaka: Kokóéknál ünnepelt az egész csapat

Ahogyan azt illik, alaposan megünnepelte a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata a tizenötödik bajnoki címét.

Fenyő Gábor

– Hosszú volt az éjszaka? – kérdeztük kedden úgy dél környékén Demeter Györgytől, a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának a mesterétől.
– Nem tudom, mert éjfél felé elköszöntem a fiúktól – hangzott a válasz. – A csapat nagy rajongója, Hilt Pista bácsi elhalmozott bennünket jó fajta Kométa-termékekkel, így aztán a sportcsarnok tanácsterme átalakult amolyan mini grillfesztivállá. Vége a bajnokságnak, így erre a hétre pihenőt kap(ott) a társaság. A jövő héttől viszont újra dolgozunk.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Hosszú volt az éjszaka
[/caption]
– Miután elköszönt tőlünk a mester, nem sokkal később Kovács Zoltán, alias Kokó lakása felé vette az irányt a komplett együttes – folytatta Deák Márk, az immár 16-szoros kupagyőztes és 15-szörös bajnok kaposvári aranycsapat egyik liberója. – Hogy ki köszönt el legkésőbb, nem tudom, mert mi utána máshová is betértünk. Ami engem illet, ha jól emlékszem, reggel fél hét felé keveredtem haza. Vagyis túlzás lenne azt állítani, hogy friss lennék...Hogy a csapat tagjai összesen hány aranyéremmel rendelkeznek már, azt talán nem is lehetne összeszámolni. Az viszont tény, hogy ketten – nevezetesen a tavaly nyáron Dunaújvárosból érkezett Dávid Csanád és a Kazincbarcikáról igazolt Juhász Péter – az első Magyar Kupa és bajnoki elsőségét ünnepelhette. Várjuk a folytatást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!