Sport

2013.07.09. 10:45

Egy horvát és három román játékost igazolt a Rákóczi

A múlt heti, négy külföldi előkészületi mérkőzésből álló sorozat után négy próbajátékosnak kínált szerződést az OTP Bank Liga rajtjára hangoló Rákóczi FC vezetése. Illés János ügyvezető tájékoztatása szerint a horvát Babic, valamint a román Coroian, Markus, Petrache trió is Kaposváron folytatja pályafutását.

Sonline

A korábbi horvát utánpótlás válogatott középpályás, a 24 esztendős Babic három évre kötelezte el magát, a három román labdarúgóval pedig két-két éves szerződést kötött a Rákóczi. A megállapodás értelmében a 22 éves védő, Petrache, a szintén 22 esztendős középpályás, Andrei Coroian és a 21 éves csatár, Markus egyaránt Prukner László együttesében folytatja pályafutását.– Korábban azt tervezzük, hogy olyan játékost, aki csak kiegészítő lehetne, vagy nem képes többre, nem igazolunk le. Csak olyan labdarúgókat szeretnénk szerződtetni, akik a szakmai vélemény szerint meghatározóak lehetnek a csapatban a következő évben. Magyar játékost sajnos most is alig találunk, így nagyon nehéz lenne velük pótolni a távozókat. Nem vigasz, de a többi klub is küzd ezzel a problémával. Így aztán maradnak a szomszédos országok: román, horvát és szlovén futballista egyaránt megtalálható a próbajátékosok között – összegezte a helyzetet Illés János, a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!