Sport

2013.07.19. 13:36

Két játékost igazolna a magyar bajnok

Formálódik a Fino Kaposvár bajnok és kupagyőztes férfi röplabdacsapatának játékoskerete. Az együttesben várhatóan két új arc tűnik majd fel. A felkészülés augusztus 15-én kezdődik.

SH-összeállítás

A somogyi megyeszékhely büszkesége 2013-ban is megtette a magáét: a fiúk előbb a Magyar Kupában, majd a bajnokságban védték meg elsőségüket a Kecskeméttel szemben. Májustól július elejéig a magyar válogatottban szereltek a Fino Kaposvár férfipölbalbda-csapatának kulcsjátékosai, ezekben a hetekben a jól megérdemelt pihenőjüket töltik. Az idei együttesből két alapember távozott, és érdekesség, hogy mindketten Németországban folytatják pályafutásukat. Gergye Roland a VfB Friedrichshafen, Kovács Zoltán pedig a TV Bühl ajánlatára bólintott rá. A kaposvári klubvezetés természetesen szeretné pótolni a két játékost, és folyamatosan tárgyal két olyan röplabdázóval, aki az elmúlt évadot külföldön töltötte.

Friss hír, hogy az idei csapat tagjai közül Dávid Csanád és Juhász Péter újabb egy-egy évvel meghosszabbította szerződését, a többiekkel pedig még egyeztetnek a jövőről. A válogatott libero, Dömötör Lajos szerződése még nem járt le, így továbbra is a kaposváriakat erősíti majd.A kaposvári csapat benevezett a Közép-európai Liga küzdelmeibe, és a Challenge Kupában is szerencsét próbálhat. Demeter György vezetőedző augusztus 15-én vezényli majd az első edzést a somogyi sikercsapat tagjainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!